Майонез з шоколадом та апельсином — легендарна компанія випустила до Різдва ексклюзивний продукт

Heinz, найвідоміший у світі виробник кетчупів та майонезів, об’єднався з американською компанією виробником солодощів Terry, аби створити неймовірне святкове місиво — шоколадно апельсиновий різдвяний майонез.

«Це — перший у світі святковий міш-ап, про який ви навіть не знали, що він вам потрібен», — кажуть розробники

Змішавши майонез, шоколад та апельсин, крем-пасту та додавши ще трішки апельсинової олії, вони створили «смачний мікс, який ідеально підходить для святкових десертів або в якості намазки на булочки бріоші, млинці, панкейки чи круасани».

Майонез не продається у вільному доступі. 200 його банок можна виграти лише в конкурсі, який запустили цього місяця.

«Ми завжди впроваджуємо інновації та любимо створювати веселі продукти обмеженими серіями, які точно сподобаються нашим шанувальникам. Тому цього року ми вирішили створити найріздвяніший майонез, який лише змогли придумати», — каже Марія Янтчі, старший бренд-менеджер Heinz sauces.

Лора Джентіл, менеджер з маркетингу Terry’s Chocolate Orange додала, що з моменту запуску компанії у 1932 році вони ніколи не припиняли впроваджувати інновації, розвивати та запускати нові формати та смаки, щоб порадувати вірних шанувальників.

«Пишаємося тим, що це Різдво зустрінемо з таким незвичним майонезом, що працює як смачна намазка до святкових страв», — сказала вона.

Нагадаємо, раніше Heinz взявся виготовити справжній космічний кетчум з марсіанських помідорів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці створили порошкові натуральні соки, які поліпшують травлення

Американська MCB випустила на ринок FiberJuice — лінійку порошків фруктових соків, що містять чотири пребіотики: три харчових волокна (інулін,...

На створення окремого інституту по вивченню кліткового м’яса виділили 10 мільйонів доларів

Ця фінансування є частиною інвестиції у $146 млн, які Міністерство сільського господарства США (USDA) роздає за програмою створення стійких...

Шоколад із грибами замість цукру ввійшов у десятку найкращих снеків

Для цього Macalat додав у шоколадні плитки особливий інгредієнт – ClearIQ, який виготовляється шляхом бродіння із міцелію грибів.Organic Sweet...

Створювати м’ясо «з повітря» в 10 разів ефективніше, ніж вирощувати сою

За основу дослідження взяли техніку, подібно до тієї, що застосовує фінський харчовий стартап Solar Foods.Стартап використовує електроенергію для отримання...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

50% споживачів готові доплачувати за корисну та місцеву їжу: про тренди майбутнього

Такі результати глобального дослідження, отримані міжнародною консалтинговою компанією PwC....

Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру...

Зірки Голлівуду інвестують у рослинне преміум-м’ясо

Нове фінансування, сума якого не розголошується, спрямують на розширення...

Поляки розробили наклейки, які подовжують термін зберігання грибів

Формат наклейки – простий у використанні, говорить Тім Малефіт,...

Вибір редактора
В продовження теми