Ізраїльський стартап зібрав третину мільярда на розширення виробництва лабораторного м’яса

Ізраїльська компанія Future Meat Technologies зібрала найбільшу у світі суму інвестицій в секторі культивованого м’яса. Раунд серії B за участю ADM Ventures, Menora Mivtachim, S2G ventures та м’ясного гіганта Tyson Foods приніс компанії рекордні $347 млн.

Це дало змогу Future Meat підтвердити статус лідера в галузі та відкрити шлях до масштабного розширення.

На додаток до інвестицій компанія оголосила про значне скорочення витрат на виробництво. До речі, це сталося набагато швидше, ніж планував сам стартап.

Гроші дозволять розпочати будівництво виробничих потужностей у інших країнах, як тільки Future Meat визначиться з місцем розташування.

«Ми неймовірно схвильовані масовою підтримкою стратегічних та фінансових інвесторів, – сказав професор Яаков Нахміас, засновник і президент Future Meat. – Це фінансування зміцнює позицію Future Meat як провідного гравця в галузі культивованого м’яса – всього за 3 роки після нашого запуску». 

Він додав, що у 2022 році команда стартапу створить перше у своєму роді великомасштабне виробництво культивованого м’яса у США.

Схвалення культивованих продуктів американськими регулюючими органами досі очікується.

Можливість скоротити витрати при масштабуванні виробництва ставить Future Meat у сильну позицію

На початку цього року компанія відкрила першу в світі лінію з виробництва культивованого м’яса в Ізраїлі. Зараз стартап шукає ідеальне місце для північноамериканського заводу. 

Будівництво нового майданчика дозволить швидше реалізувати місію компанії щодо створення «сталого майбутнього для майбутніх поколінь», говорять у Future Meat.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Британські розробники по QR-коду підкажуть, які продукти знищать цивілізацію

Foodsteps — перша британська технологічна компанія, яка надає інформацію про відстеження викидів вуглецю та розробила схему маркування екологічного впливу...

«Музей Їжі»: у Києві провели масштабну подію про історію та культуру їжі

«Музей Їжі» від родини брендів МХП – це захід у попап форматі, покликаний більше розповісти українцям про культуру та...

Мільярд на рослинному тунці, веганських яйцях та креветках — світовий гігант заробив на foodtech

Портфель рослинних продуктів Nestlé включає вегетаріанські бренди Garden Gourmet, Natural Bliss, Vuna та Sweet Earth. Сюди ж варто додати...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Покоління Z назвало головним пріоритетом їжу. Половина — за рослинне м’ясо

Цей показник збільшився з 21% восени 2020 року, але...

Німці створили платформу, яка дозволить створювати нові види рослинного молока та м’яса за два тижні

Платформа дозволяє ідеям нових продуктів перейти від концепції до...

Ринковий гігант знайшов «проривний» спосіб скоротити вміст цукру у їжі на 30%

Інноваційна технологія базується на процесах ферментації. Компанія називає її...

Стартап створив інноваційну упаковку із малини, паприки та кави

Запатентована технологія розроблена в лабораторіях Гарвардського університету та Массачусетського...

Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб”...

Вибір редактора
В продовження теми