Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Ізраїльський стартап зібрав третину мільярда на розширення виробництва лабораторного м’яса

    Ізраїльська компанія Future Meat Technologies зібрала найбільшу у світі суму інвестицій в секторі культивованого м’яса. Раунд серії B за участю ADM Ventures, Menora Mivtachim, S2G ventures та м’ясного гіганта Tyson Foods приніс компанії рекордні $347 млн.

    Це дало змогу Future Meat підтвердити статус лідера в галузі та відкрити шлях до масштабного розширення.

    На додаток до інвестицій компанія оголосила про значне скорочення витрат на виробництво. До речі, це сталося набагато швидше, ніж планував сам стартап.

    Гроші дозволять розпочати будівництво виробничих потужностей у інших країнах, як тільки Future Meat визначиться з місцем розташування.

    «Ми неймовірно схвильовані масовою підтримкою стратегічних та фінансових інвесторів, – сказав професор Яаков Нахміас, засновник і президент Future Meat. – Це фінансування зміцнює позицію Future Meat як провідного гравця в галузі культивованого м’яса – всього за 3 роки після нашого запуску». 

    Він додав, що у 2022 році команда стартапу створить перше у своєму роді великомасштабне виробництво культивованого м’яса у США.

    Схвалення культивованих продуктів американськими регулюючими органами досі очікується.

    Можливість скоротити витрати при масштабуванні виробництва ставить Future Meat у сильну позицію

    На початку цього року компанія відкрила першу в світі лінію з виробництва культивованого м’яса в Ізраїлі. Зараз стартап шукає ідеальне місце для північноамериканського заводу. 

    Будівництво нового майданчика дозволить швидше реалізувати місію компанії щодо створення «сталого майбутнього для майбутніх поколінь», говорять у Future Meat.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Лабораторна фуа-гра готується до виходу відразу на п’ять великих ринків світу

    Традиційна фуа-гра є частиною культурної спадщини Франції, але її спірний метод виробництва — примусове годування качок для збільшення жирових...

    Фінни перетворять соняшникову макуху на м’ясо для флекситаристів

    Макуха — це відходи, що лишаються після віджиму олії з ядра соняшнику.Оскільки соняшник є третім за величиною джерелом насіння...

    Солому із рисових плантацій перетворили на міцну упаковку для гарячої їжі

    Це – екологічно чисті компостовані лотки. Вони виготовлені з відновлюваних матеріалів – відходів рисових плантацій, зокрема, соломи. Упаковку можна утилізувати...

    Alpha Foods роздає набори для вирощування рослинних нагетсів та бурріто

    В рамках кампанії вона пропонує клієнтам безкоштовні насіннєві набори, аби ті самі в домашніх умовах виростили інгредієнти, що використовуються...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    В очікуванні п’ятикратного росту: Beyond Meat та Nestle штурмують ринок замінників м’яса

    У серпневому звіті агентства Bloomberg Intelligence перераховуються різні причини...

    Молодь переходить з енергетиків на розслабляючі напої з каннабісом та ромашкою. Дослідження

    Замість банки умовного “red bull” споживачі шукають кардинально інше,...

    Вибір редактора
    В продовження теми