Американці створили порошкові натуральні соки, які поліпшують травлення

Американська MCB випустила на ринок FiberJuice — лінійку порошків фруктових соків, що містять чотири пребіотики: три харчових волокна (інулін, камедь акації та неперетравлювані мальтодекстрини) і один олігосахарид.

Завдяки дуже високому вмісту реального соку (70-80%), міжнародному патенту на технологію стабілізацію цукру, а також антигігроскопічність, FiberJuice є справді унікальним рішенням.

FiberJuice — це порошок соку без сахарози

Сахароза у продукті замінена натуральною солодкою фруктозою з низьким глікемічним індексом з самого фрукта, та не містить додаткових синтетичних добавок чи ароматизаторів.

Щоб зберегти 100% натурального смаку та аромату оригінального фруктового соку компанія вдалася до технології мікроінкапсуляції та застосовує інноваційний процес сушіння розпиленням.

Нова лінійка включає цілу гаму смаків. Зокрема, є ягідні порошкові соки: журавлина, малина, чорна смородина, чорниця, полуниця чи змішані смаки. Тропічні — ананас, маракуйя, тропічний фрукт, банан. 

Фруктові включають виноград, гранат, лимон, апельсин та грейпфрут.

Виробник бачить безліч можливостей для застосування порошкового соку. З нього можна робити білковий смузі, пробіотичні напої, вітамінні порошки або таблетки, м’яке морозиво, йогурти, хлібобулочні, кондитерські вироби тощо.

Нагадаємо, раніше із плодів какао створили сік із пікантним смаком.

Джерела: MCB, Faravelli

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Голландці за допомогою точного бродіння створили справжнє “вершкове” масло із соєвих бобів

Інноваційний продукт під назвою «The Original Better» надійде у роздрібні магазини та заклади громадського харчування у вересні.У компанії заявляють,...

Американці за допомогою мікробів створили кальмара, котрий не відрізнити за текстурою від справжнього

Виготовлений із мікопротеїну методом мікробного бродіння, продукт за зовнішнім виглядом і текстурою схожий зі звичайним аналогом.Кальмари Aqua Cultured не...

З конопель, кешью та макадамії створили перший у світі концентрат «безмолочного молока»

Це дозволяє отримати екологічний продукт з довшим терміном зберігання та нижчими цінами за літр.Mylk Bases мають декілька смаків: мигдаль,...

Українка створює шоколад на гречаному чаї з амарантом

Юлія – кондитер. Говорить, що створювати десерти вручну почала, оскільки у доньки була алергія. Перш ніж зайнятися виробництвом шоколаду, вона...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Сінгапурський виробник продає закуски із стародавніх зерен, що покращують психіку

Флагманські закуски Zenko виготовляються з «стародавніх зерен»: сорго та...

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру...

Доставка їжі: тенденції, секрети, фішки, майбутнє ринку онлайн-доставки продуктів

Основні екологічні тренди продуктового ритейлу:Відмова від пластику; Етичне...

Компанія-постачальник McDonald’s стане інвестором у завод по вирощуванню клітинного м’яса

Ізраїльський бренд культивованого м’яса Future Meat перебуває в середині...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою...

Вибір редактора
В продовження теми