Lay’s перетворив свою фірмову картоплю в унікальну горілку до святкового сезону

Відомий своїми картопляними чіпсами бренд Lay’s, котрий належить PepsiCo, дебютував в абсолютно новій категорії — якраз до найближчих свят.

Lay’s анонсував горілку, виготовлену частково з тієї ж картоплі, що йде на виробництво чіпсів.

Створена у співпраці з Eastside Distilling, «хрустка» від Lay’s виготовлена з суміші портлендської картопляної та дистильованої горілки з власної картоплі «чіпсового» гіганта.

Сама ж картопля, що йде у виробництво, розроблена власними вченими Frito-Lay, що є дочірньою компанією PepsiCo.

Дотримуючись простоти, виробники не стали створювати алкогольний напій із смаками чіпсів, натомість віддали перевагу чистій обробці з «хрустким смаком».

«Протягом десятиліть Lay’s створював радість завдяки культовим чіпсам і чудовим смакам», — кажуть у компанії.

«Тепер, якраз на час святкових урочистостей, культовий бренд картопляних чіпсів перетворює свою фірмову запатентовану картоплю в єдину у своєму роді горілку», — зазначили виробники.

Пляшки об’ємом 750 мл можна придбати виключно на сайті Shop Eastside Distilling за ціною $40 за штуку, доки є запаси.

Рекламні фото демонструють, що етикетки окремо пронумеровані, а партія налічує всього 1300 пляшок.

Нагадаємо, Air Co створили екологічну горілку всього з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води.

Джерело: Bakery and Snacks, Food and Wine

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Піонер рослинного м’яса вийшов у прибуток вперше за три роки

Чистий дохід Beyond Meat за третій квартал склав $81 млн, що на 7,6% більше порівняно з аналогічним періодом минулого...

Найпопулярніший напій у світі змішають з алкоголем, винайденим 150 років тому

Новий продукт буде доступний по всьому світу, а перший запуск відбудеться на ринках Європи та Мексики в 2025 році.“Ми...

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в США, Іспанії, Франції, Італії, Мальті та Нідерландах.ОАЕ в компанії розглядають...

«Це» створило коктейльні ковбаски та шматочки «не бекону» з рослин

Продукт є одним із трьох у новій літній лінійці. Інші два – шматочки «This Isn't Bacon» (у перекладі –...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Три тисячі видів алкоголю та кава Stаrbucks. Дніпровський супермаркет зняв питання, що випити

Вартість фірмових напоїв, представлених на сайті компанії, коливається від...

Розслабили м’язи. Культивоване м’ясо схвалять у Європі щонайменше за три роки

Оскільки, клітинне м'ясо та жир є новими продуктами харчування,...

Гастрономічний рекорд: у «Сільпо» спекли рекордний в Україні круасан

Рекордсмена створювали троє майстрів-пекарів протягом 8 годин. Рецепт і...

Вчені отримали із коноплі їстівне нанопокриття для їжі

Технологія базується на наноемульсії «олія-у-воді». Наразі очікується публікація результатів...

Baileys для веганів — на ринку з’явилися рослинні лікери

Oat Nog Liqueur (14% ABV) виготовлений із вівсяного молока...

Вибір редактора
В продовження теми