Компанія Laird Superfood, що базується в штаті Орегон, США, розробила суміш для приготування гарячого шоколаду із «функціональними грибами».
Порошкоподібний екстракт грибів не надає смаку, але підвищує користь напою, кажуть виробники.
Автентична унікальна суміш складається з натуральних інгредієнтів, включаючи сухе кокосове молоко, органічний какао-порошок, цейлонську корицю та кокосовий цукор.
Крім того, гарячий шоколад збагачений кальцієм, отриманим з морських водоростей Lithothamnion sp., зібраних у водах Ісландії.
Незвичний доповненням унікального напою є суміш екстрактів адаптогенних грибів.
Гриб чага підтримує імунну систему та покращує загальне самопочуття.
Майтаке використовується протягом сотень років у східній кухні та медицині для надання «життєвої сили».
Рейші широко застосовується у Японії та Китаї для загального здоров’я та зміцнення організму.
«Не хвилюйтеся, ви не відчуєте жодних грибів», — стверджують Laird Superfood.
Гарячий шоколад має насичений і «гладкий» смак органічного перуанського какао-порошку та вершкового кокосового молока з відтінком кориці.
Приготувати унікальний напій досить легко. Варто лише додати води або улюбленого молока.
«Гарно смакує з рослинним молоком», — радять споживачі.
Грибний шоколад ідеально підходить як альтернатива каві зранку, зазначили розробники. Він чудово бадьорить та не містить кофеїну.
Нагадаємо, шоколадний гігант Barry Callebaut випустив перший у світі какао-сік, над яким працював 15 років.
Джерело: MSN, Laird Superfood