Американці додали у гарячий шоколад адаптогенні гриби, щоб підвищити його користь

Компанія Laird Superfood, що базується в штаті Орегон, США, розробила суміш для приготування гарячого шоколаду із «функціональними грибами».

Порошкоподібний екстракт грибів не надає смаку, але підвищує користь напою, кажуть виробники.

Автентична унікальна суміш складається з натуральних інгредієнтів, включаючи сухе кокосове молоко, органічний какао-порошок, цейлонську корицю та кокосовий цукор.

Крім того, гарячий шоколад збагачений кальцієм, отриманим з морських водоростей Lithothamnion sp., зібраних у водах Ісландії.

Незвичний доповненням унікального напою є суміш екстрактів адаптогенних грибів.

Гриб чага підтримує імунну систему та покращує загальне самопочуття.

Майтаке використовується протягом сотень років у східній кухні та медицині для надання «життєвої сили».

Рейші широко застосовується у Японії та Китаї для загального здоров’я та зміцнення організму.

«Не хвилюйтеся, ви не відчуєте жодних грибів», — стверджують Laird Superfood.

Гарячий шоколад має насичений і «гладкий» смак органічного перуанського какао-порошку та вершкового кокосового молока з відтінком кориці.

Приготувати унікальний напій досить легко. Варто лише додати води або улюбленого молока.

«Гарно смакує з рослинним молоком», — радять споживачі.

Грибний шоколад ідеально підходить як альтернатива каві зранку, зазначили розробники. Він чудово бадьорить та не містить кофеїну.

Нагадаємо, шоколадний гігант Barry Callebaut випустив перший у світі какао-сік, над яким працював 15 років.

Джерело: MSN, Laird Superfood

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект імітував смак справжньої курки з місива бамбуку, персиків та нуту

Нова розробка буде використана на створення нових продуктів і спершу буде запущена в Чилі, Аргентині та Бразилії, а згодом...

Українська компанія створила унікальне обладнання для ковбаси без оболонки

Автоматична система включає шестерневий шприц з відкритим бункером об’ємом 100 літрів, який працює як ефективна помпа. У комплекті також...

Будьмо! «Ідеальному кандидату» заплатять $40 тис. за відвідування пабів

Нещодавно Рада округу Лінкольншир опублікувала список вакансій для розвитку свого нового проєкту «Inns on the Edge». «Ідеальним кандидатом» бачать креативного...

Їжа майбутнього: які тренди впливають на те, як ми будемо харчуватися?

Коли ми говоримо про їжу майбутнього, то маємо на увазі здорове та корисне харчування, а також технології приготування, які...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Технологи розклали ріпак на складові для інноваційного м’яса. Раніше це були відходи

Технологія допомагає розділяти насіння ріпаку на олію, білок та...

Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу

Кілька років тому найбільш вдалими інноваціями в ресторанному бізнесі...

Сухий борщ: львівські підприємці розробили інновацію для ЗСУ

Підприємство було створене у березні 2021 року з ініціативи...

Рослинний стейк міньйон вперше потрапить на сковорідки споживачів. Виробник зібрав $4,5 млн

Фінансування є першим капіталовкладенням нового інвестора World Fund, який...

Вибір редактора
В продовження теми