Вирощена із стовбурових клітин куряча грудка отримала «зелене світло» на продаж у Сінгапурі

Підрозділ GOOD Meat компанії Eat Just, що першою у світі почала продавати та навіть доставляти додому культивоване м’ясо, отримав дозвіл на продаж в Сінгапурі нового продукту з біореактора — культивованої курячої грудки.  

Наступного тижня компанія презентує продукт у готельно-ресторанному комплексі JW Marriott Singapore South Beach.

“Зелене світло” на культивовану курячу грудку Eat Just отримала трохи більше ніж через рік після дебюту з першим лабораторним м’ясом.

Дозвіл на продаж надало Сінгапурське харчове агентство (SFA), регулюючий орган Сінгапуру з питань безпеки харчових продуктів. 

Після виведення на ринок нового продукту GOOD Meat зобов’язується збільшити інвестиції у свої потужності з виробництва культивованого м’яса в Сінгапурі. 

Проектування та створення систем, які дозволять наростити обсяги виробництва культивованого м’яса, вже тривають. Компанія сподівається запустити нову інфраструктуру в експлуатацію протягом 2022-23 рр. 

Підрозділ культивованого м’яса Eat Just також планує розширити свою команду в Сінгапурі в галузі виробництва, науки та інженерії.

Схвалення регуляторних органів є ще одним прикладом цілеспрямованого руху Сінгапуру в сегменті альтернативних білків і культивованого м’яса. 

Ці зусилля є частиною ініціативи острівної країни «30х30» щодо суверенітету у сфері продовольчої безпеки та досягнення забезпечення населення харчами внутрішнього виробництва на 30% до 2030 року.

І це не просто слова: окрім Eat Just інші потужні компанії — Perfect Day, Avant Meats — уже інвестують у будівництво інноваційних центрів у країні.

Джерела: GOOD Meat, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльська компанія найняла робота друкувати веганські 3D-бургери

Ізраїльська компанія використовуватиме цю технологію для виробництва м’ясних альтернатив на замовлення. У рамках партнерства з вітчизняною мережею гамбургерів BBB «шеф-кухар»...

Гігант молочного ринку переводить великий завод в Канаді на сою та кокос

Виробництво та пакування рідкого молока на виробничих потужностях в Онтаріо компанія припинить до 30 вересня.«Ми постійно стежимо за споживачем...

Барселонський стартап «надрукував» перший у світі блакитний стейк — з клітинним м’ясом, спіруліною та грибами

Це перша у світі альтернатива, яка містить всі п’ять класифікацій царства: клітини тварин, рослинні похідні, гриби, водорості та спіруліну.Синього...

Європейські компанії об’єднуються, щоб здешевити вирощування морепродуктів в лабораторії

Здешевлення поживного середовища, яке займає основну частку собівартості альтернативного білку (від 50 до 90%), є метою обох компаній у...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Орбітальний ланч. Для космосу розробили ароматну їжу в інноваційній упаковці

Щоб забезпечити збереження смакових якостей, гарантуючи при цьому їхній...

Вибір редактора
В продовження теми