Щоб змінити смак віскі, рокери Metallica приставили до бочок сабвуфери

У Великобританії нещодавно запустили новий бренд міцних алкогольних напоїв, які створювали цілих десять років – Blackened American Whisky. З’явившись у деяких магазинах BC Liquor у Ванкувері, в 2022 році продажі віскі поширяться на інші провінції. 

Одна пляшка коштує $79,99. А створювали унікальний напій спільними зусиллями рок-групи Metallica та американських майстрів у сфері дистиляції.

Що спільного між 40-річними рокерами та пляшкою віскі? І ті, і інші годинами знаходилися під впливом музики, створеної однією з найвпливовіших метал-груп в історії.

Кожна бочка прослухала певний список відтворення, який був обраний кураторами групи Metallica.

Metallica створила абсолютно новий процес, щоб підвищити смаковий профіль міцного алкоголю

Покійний Дейв Пікерелл, який був легендарним майстром у сфері дистиляції, завжди захоплювався ефектами звуку та його здатністю, наприклад, струсити цілу будівлю. Цілком доречно, коли за порадою Пікерелла Metallica та Meyer Sound приставили до бочки з віскі потужний сабвуфер, щоб акустично покращити якість напою.

Цей запатентований метод пізніше назвали Black Noise, що означає у перекладі “Чорний Шум”

Black Noise базується на використанні різних частот пісень групи Metallica, щоб впливати на напій всередині бочки, який перебуває у процесі старіння, підвищуючи характеристики деревного смаку у віскі.

До речі, сам віскі являє собою суміш північноамериканських бурбонів і жита, витриманих у середньому понад вісім років. Міцні напої мають смак абрикосу, меду та карамелі.

Нагадаємо, венчурні інвестори зараз активно вкладаються в молекулярний віскі.

Джерела: Novotaste, Blackenedamericanwhiskey

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Львівська ферма створює із молока буйволів вишуканий сир без лактози

Буйволиний сир з трюфелем виробник радить смакувати з келихом червоного вина, додавати в ризотто, пасту або відрізати шматок до...

Магія їжі майбутнього: вперше створили смузі зі шпинату, авокадо та яєчного білку, який виробляють мікроби

Новий коктейль під назвою Pineapple Greens Protein містить біоідентичний яєчний білок The Every Company, виготовлений за допомогою технології точного...

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився від традиційних рослинних “молочних” інгредієнтів та використав картоплю.Рецептура також включає...

На створення нових робочих місць можна отримати 5 млн грн від американської програми

У рамках програми передбачено близько 20 грантів на суму $35 000–150 000 (приблизно 1,3–5,6 млн грн).Мета проєкту – збереження...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Швейцарці розробили технологію, що імітує мармуровість у рослинному м’ясі

Нова запатентована технологія PrimeLock+ імітує клітини тваринного жиру таким...

Теплиця з нутом — ізраїльтяни відправлять у космос спеціальну ферму

Ситуацію планує змінити NASA. Американське управління з дослідження космічного...

Вибір редактора
В продовження теми