Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур, яка дозволить продовжити термін придатності пончиків.

Dawn Foods стверджують, що їх виняткова нелипка глазур є першою у своєму роді в хлібопекарській промисловості.

Зазвичай глазур наноситься на стадії виробництва як для свіжих, так і заморожених пончиків.

Запатентована формула Dawn Foods запобігає міграції вологи з виробу до глазурі, що сприяє липкості та лущенню останньої. До того ж, вона не вбирається пончиком.

Розробники стверджують, що після нанесення глазур залишається стабільною та нелипкою протягом п’яти днів в упаковці, а сам пончик довше залишається свіжим та м’яким.

«Відтепер упаковка з пончиками не стане великим липким безладом», — кажуть Dawn Foods

Глазур добре працює на великих промислових виробничих лініях. Вона не містить харчових барвників та оксиду титану, який часто використовують в аналогічних продуктах.

Підходить для веганів і вегетаріанців

Dawn Foods заявляють, що їхня розробка не лише допоможе створити більш корисний варіант улюблених смаколиків, а й збільшить асортимент прозорих пончиків з більшим терміном зберігання.

Це, у свою чергу, сприятиме зменшенню відходів у галузі та дасть більшу свободу виробникам у виборі дизайну упаковки.

Нагадаємо, британці розробили спосіб приготування пончиків під пучком пари без використання жиру.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла зі спроби розвивати зелений туризм та дати відвідувачам щось унікальне...

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods – це дані. У пошуках ідеального рецепта штучний інтелект враховує можливості...

Міжнародна компанія виготовлятиме в Україні унікальне вино з власним генетичним кодом

Виготовляти крафтове вино в Одеській області буде українська Big Wines, що входить до глобальної групи Vinos de La Luz.Філософія...

Рейтинг здорових вуглеводів: обираємо найкращі джерела енергії

Вуглеводи є одним з основних компонентів нашого раціону, але важливо вибирати ті, які приносять користь для здоров’я. Якщо вирощено з...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Один кролик – одна порція. Peeps і Green Giant продають зефір з цвітної капусти

Поряд із цукровою кукурудзою, «серцями розмов» та кремовими яйцями...

Стартап отримав 6 млн євро на завод, який вироблятиме харчову олію із тирси

Інвесторами стали Voima Ventures, 2C Ventures, Nordic Foodtech VC,...

Стартап з Ізраїлю створив балакучого робота-бармена зі штучним інтелектом

GKI Group продемонструвала свою розробку на американській виставці CES...

Замінники м’яса: ТОП-13 продуктів з високим вмістом білка

Яйця В одному яйці може бути від 5 до 8...

Британський мільярдер Джим Меллон: «Лабораторне м’ясо стане доступним за ціною через 5 років»

«Знижуються ціни на рослинні продукти: компанія Impossible нещодавно скинула...

Вибір редактора
В продовження теми