Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур, яка дозволить продовжити термін придатності пончиків.

Dawn Foods стверджують, що їх виняткова нелипка глазур є першою у своєму роді в хлібопекарській промисловості.

Зазвичай глазур наноситься на стадії виробництва як для свіжих, так і заморожених пончиків.

Запатентована формула Dawn Foods запобігає міграції вологи з виробу до глазурі, що сприяє липкості та лущенню останньої. До того ж, вона не вбирається пончиком.

Розробники стверджують, що після нанесення глазур залишається стабільною та нелипкою протягом п’яти днів в упаковці, а сам пончик довше залишається свіжим та м’яким.

«Відтепер упаковка з пончиками не стане великим липким безладом», — кажуть Dawn Foods

Глазур добре працює на великих промислових виробничих лініях. Вона не містить харчових барвників та оксиду титану, який часто використовують в аналогічних продуктах.

Підходить для веганів і вегетаріанців

Dawn Foods заявляють, що їхня розробка не лише допоможе створити більш корисний варіант улюблених смаколиків, а й збільшить асортимент прозорих пончиків з більшим терміном зберігання.

Це, у свою чергу, сприятиме зменшенню відходів у галузі та дасть більшу свободу виробникам у виборі дизайну упаковки.

Нагадаємо, британці розробили спосіб приготування пончиків під пучком пари без використання жиру.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Сільпо» створила серію дріп-кави до Дня матері

Цим проєктом FEELtrd хоче нагадати, що найкращий подарунок до Дня матері — це час, проведений разом. А кава —...

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів для оптимально збалансованого продукту», — повідомив Себастьян Рейкерс, співзасновник та...

Голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття

У всьому світі третина їжі йде у харчові відходи, навіть не доходячи до тарілки. Найпоширенішим «харчовим сміттям» у Нідерландах...

Фермерка на Львівщині виготовляє масло, яке можна гріти до 250 градусів

Юлія Малекс, разом із чоловіком, у 2018 році переїхала з Києва на хутір, де вони придбали хату з 45...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Сухі енергетики випустила компанія, створена на честь шерпа, що покорив Джомолунгму

Нова позиція TENZING — енергетичні напої у вигляді порошків,...

Coca-cola створила швидкорозчинні кубики кави та чаю

Нова лінійка представлена у трьох варіантах: ячмінний та зелений...

Тунець із кавоварки: агрентинці хочуть добувати протеїн із міцелію грибів

Кавоварка, яка виробляє протеїн. Як вам таке? Варто натиснути...

На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під...

Виробник грудного молока створив за гроші Coca-Cola перший у світі клітинний йогурт

Цього разу Wilk представила перший у світі йогурт, виготовлений...

Вибір редактора
В продовження теми