Тисячолітню воду з діючого вулкана випускатимуть у бутильованому форматі

Південноамериканський виробник напоїв Splendor випустить новий бренд мінеральної бутильованої води в січні 2022 року на південному сході США.

Splendor Water походить з природного водоносного джерела одного з найвищих діючих вулканів світу — Котопахі, розташованому в місті Ла-Мана, Еквадор.

Зразки вулканічної води були досліджені в більш ніж 14 аналітичних лабораторіях США та Австрійському інституті води.

Було виявлено, що мінерали, які містяться у воді, точно кількісно та якісно відповідають суміші, яку може засвоїти людський організм.

Низький рівень загальної кількості розчинених речовин — 31 мг/л, полегшує процес поглинання поживних речовин клітинами і виведення токсинів.

«Це відмінний показник якості та чистоти води», — кажуть виробники

Століттями вода з джерела фільтрується через вулканічну лаву і базальт. Природно збагачена електролітами, колоїдним золотом та сріблом, іншими мінералами.

Збалансований склад мікроелементів робить Splendor Water ізотонічним та енергетичним напоєм, який до того ж сприяє розумовій концентрації та підвищенню працездатності.

Система розливу має особливу технологію, оскільки перекачувальна труба активується магнітами для збереження унікального складу.

Розливається «жива вода» біля джерела у тару синього кольору для «збереження енергії води», — пояснюють у Splendor.

Випускатимуть Splendor Water у пляшках з переробленого пластику об’ємом 500 та 750 мл, 1 та 1,5 л; а також у скляній тарі об’ємом 350 та 750 мл.

Нагадаємо, Nirvana Water Sciences першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів.

Джерело: Beverage Daily, Splendor

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Золото льону: як український виробник інноваційних снеків виріс попри карантин

Пандемія — не кращий час для експериментів? Ймовірно. Але чудова можливість зробити ривок для продукту, який уже встиг отримати...

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі», компанія створила майже ідентичні версії продуктів.Шоколад без какао, арахісове масло...

П’ять найкорисніших овочів для зміцнення імунітету

Імунна система кожної людини – це захисний бар'єр для організму, який знешкоджує будь-яку потенційну загрозу – інфекції, шкідливі мікроби,...

У лабораторії вперше виростили цільні шматки м’яса з прошарками жиру

Вони використовують метод, завдяки якому в продукті міститься більше природного смаку та текстури, ніж в інших альтернативах.До цього «м'ясо...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Перша риба з 3D-принтера йде у маси. Зараз можна стати її інвестором

Цільне філе лосося виготовляють на основі мікропротеїну за технологію...

Макарони та цукерки із відходів – британський стартап перевинайшов їжу

Засновник стартапу Том Сіммонс провів чотири роки як науковий...

Вибір редактора
В продовження теми