Тисячолітню воду з діючого вулкана випускатимуть у бутильованому форматі

Південноамериканський виробник напоїв Splendor випустить новий бренд мінеральної бутильованої води в січні 2022 року на південному сході США.

Splendor Water походить з природного водоносного джерела одного з найвищих діючих вулканів світу — Котопахі, розташованому в місті Ла-Мана, Еквадор.

Зразки вулканічної води були досліджені в більш ніж 14 аналітичних лабораторіях США та Австрійському інституті води.

Було виявлено, що мінерали, які містяться у воді, точно кількісно та якісно відповідають суміші, яку може засвоїти людський організм.

Низький рівень загальної кількості розчинених речовин — 31 мг/л, полегшує процес поглинання поживних речовин клітинами і виведення токсинів.

«Це відмінний показник якості та чистоти води», — кажуть виробники

Століттями вода з джерела фільтрується через вулканічну лаву і базальт. Природно збагачена електролітами, колоїдним золотом та сріблом, іншими мінералами.

Збалансований склад мікроелементів робить Splendor Water ізотонічним та енергетичним напоєм, який до того ж сприяє розумовій концентрації та підвищенню працездатності.

Система розливу має особливу технологію, оскільки перекачувальна труба активується магнітами для збереження унікального складу.

Розливається «жива вода» біля джерела у тару синього кольору для «збереження енергії води», — пояснюють у Splendor.

Випускатимуть Splendor Water у пляшках з переробленого пластику об’ємом 500 та 750 мл, 1 та 1,5 л; а також у скляній тарі об’ємом 350 та 750 мл.

Нагадаємо, Nirvana Water Sciences першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів.

Джерело: Beverage Daily, Splendor

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пармський молочник. Чому ентузіаст суперфуду увійшов в історію як світовий шахрай

5 травня 2002 року стало справжнім святом для мешканців міста Парма, що на півночі Італії. Чудовий удар Андріана Муту,...

Без вінірів: Ocean Spray чавить сік, що сприяє здоров’ю зубів

Це підтвердили дослідження, проведене в Стоматологічному коледжі Університету Іллінойса, США. Вчені встановлювали вплив напоїв, що містять рослинні поліфеноли на бактерію...

Wildtype Foods відкриє перший у світі зал дегустації суші з лабораторної риби

Виробництво передбачає вирощування справжнього м’яса з живих клітин без використання традиційного розведення. Культивоване м’ясо не є веганським, проте позиціонується...

Ноти до рота. Sound Nutrition створила ультразвукові снеки

Виробництво з використанням ультразвукових хвиль допомагає зберегти поживні речовини та підсилює аромат продукту, створюючи при цьому насичене відчуття здобного...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

В Україні відкривають 50 цифрових кав’ярень з напоями як від бариста

Всього по Україні «Бінокль Кава» має 72 кавʼярні, ще...

Рослинна їжа вийде за рамки імітації м’яса — тренди з останньої виставки інноваційної їжі

Рослинні продукти майбутнього вийдуть за рамки імітації їжі тваринного...

Тунець, який ніколи не плавав. Американці скоро спробують рибу з пробірки

Компанія BlueNalu Inc. зібрала $60 млн для запуску стартапу...

Веганська Nutella стане доступною з нового року

З січня 2025 року новий продукт з'явиться на полицях...

Вибір редактора
В продовження теми