Створили жуйки для покращення роботи мозку. Вони м’які та желеподібні

Виробникк харчових добавок Vitux спільно з корпорацією Amway розробили желеподібну м’яку жуйку ConCordix для покращення здоров’я мозку дітей та літніх людей.

Продукт являє собою джерело омега-3, що завдяки технології виготовлення має на 43,4% більшу біодоступність, ніж у формі традиційного м’якого гелю.

Запатентована технологія ConCordix дозволяє замаскувати неприємні смаки та попереджає удушування продуктом, оскільки субстанція легко «тане» в роті. Це робить виріб кращим варіантом за пігулки для літніх людей та дітей.

Одне драже може містити до 250 мг докозагексаєнової (DHA) та 50 гр ейкозапентаєнової (EPA) кислот.

При виготовленні жуйок не використовують цукор, а сама технологія передбачає можливість включити більше активних інгредієнтів, зберігаючи при цьому смаковий профіль.

Формат жуйки — це «гігантський стрибок вперед в інноваціях, бо він подобається дітям», — каже Марк Ван Маріс, старший віце-президент з продажу та маркетингу.

Для дітей Amway представила продукт у вигляді Jelly Splats, що не потребує сильного жування та має різноманітні смаки, включаючи полуницю та цитрус.

Жуйка з омега-3 не містить штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів та підтримує тенденцію чистої етикетки.

Кожна порція гігієнічно запечатана в блістерну упаковку, котра підлягає вторинній переробці.

Наразі продукт доступний у США, а на початку 2022 року нове виробництво відкриється в Канаді для поставок у Північну Америку та Європу.

Нагадаємо, французи створили риб’ячий жир з мікровооростей.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Листопак. З листя ананасів розробили упаковку, що проростає

Дизайнер Пат Мангулабнан знайшов альтернативу. Він розробив інноваційну упаковку із переробленого листя ананасів, яка до того ж має здатність...

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня, було заявлено 4502 сири із 43 країн світу. Українські смаки...

McDonald’s починає розливати каву у багаторазові чашки. Вони проходитимуть три стадії очистки

Ініціатива гіганта фаст-фуду стартує з Англії. У шести філіях McDonald’s відвідувачам запропонують чашки, які можна використовувати безліч разів.Пілотне партнерство...

Смажену індичку на святковому столі пропонують замінити молюсками та водоростями

Фактично, 39% респондентів – віком від 18 до 30 років — сказали, що ніколи не їдять індичку, 88% «терпіти...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Пломбір із козячого молока та сири в кропиві — на Прикарпатті створюють незвичайні продукти

Морозиво з козячого молока — експеримент “Ми зупинилися тільки на...

Сімейна пекарня на Прикарпатті пече давній хліб — малай та струцлі

Пекарню родина заснувала 20 років тому. Поряд з давніми...

Вибір редактора
В продовження теми