Nestlé створила із шовковиці добавку, що регулює рівень глюкози в крові — для боротьби з діабетом

Перша програма Nestlé по боротьбі з діабетом в Малайзії розпочинається з поставки добавки Nutren GlucoSmart, котра підтримує оптимальний рівень глюкози в крові.

Порошкоподібну добавку на основі редукози — екстракту листя шовковиці, рекомендовано змішувати з їжею, так як цей спосіб показав кращі результати, ніж вживання перед трапезою.

«Наше клінічне дослідження показало максимальну ефективність редукози в зниженні реакції глюкози після повноцінного вуглеводного прийому їжі на 30%», — зазначив Крістіан Дарімонт, експерт з питань метаболізму в Nestlé Research, який проводив дослідження.

 

В рамках програми компанія також пропонує цифрову веб-платформу, яка оцінює ризики цукрового діабету та надає індивідуальні рекомендації щодо плану харчування, щоб уникнути розвитку діабету.

Платформа враховує глікемічні навантаження, споживання калорій, натрію та пропонує власні рецепти, що відповідають рекомендаціям здорового та збалансованого харчування.

За даними Nestlé, приблизно у 7,5% дорослого населення світу спостерігається неоптимальний метаболічний стан здоров’я. Вони вважаються як такі, що мають стан переддіабету.

«Важливо запобігти появі захворювання, тому ми зосереджені на комплексній програмі», — додав Ю Ченг, керівник відділу метаболічного здоров’я Nestlé Health Science.

Нагадаємо, винахідники створили чіп, який на основі показників рівня глюкози в крові, може сформувати унікальне меню для конкретної людини.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Bunge розробила дитячу суміш, яка імітує материнське молоко китаянок

Згідно із заявою  компанії, новий інгредієнт розроблено на основі недавнього дослідження, яке показало, що у материнському грудному молоці жінок...

Next Egg: японці створили ідеальний веганський омлет за секретним рецептом.

Стартап поки що не розголошує всіх інгредієнтів, з яких створене Next Egg 1.0, але наявні в ньому продукти виготовлені...

Вісім кавових гігантів збільшили закупівлі екологічної кави на 55%

В переліку тих, хто шукає альтернативу – JDE Peet’s, Melitta Group, Keurig Dr. Pepper, Nestlé, Strauss Coffee, SUPRACAFÉ, Tesco...

Шведський стартап, в який вклався засновник SoundCloud, створив веганську фету та залучив мільйони

Раунд очолили існуючі інвестори Astanor Ventures та Northzone. Стартап заручився підтримкою нових інвесторів — Gullspång Re: food, Eurazeo, Norrsken...

Україна стала світовим лідером з експорту замороженої малини, випередивши Польщу та Сербію

За даними EastFruit, у 2024 році експорт замороженої малини з України досяг рекордних 65 тисяч тонн, що на 34%...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Може вас зацікавити

Перша фабрика лабораторного м’яса з’явиться у Канаді у 2024 році

The Better Butchers хоче стати першою компанією в Канаді,...

Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

Приватна дегустація культивованих свинячих ковбасок пройшла у новій штаб-квартирі...

Ресторани годуватимуть європейців яйцями, вирощеними із дріжджів

До кінця року альтернативні яйця з’явиться у кафе, ресторанах...

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного...

На Львівщині підприємці труть варення із троянд та акацієвого меду

Соломія Братах, яка заснувала бренд зі своїм чоловіком Ігорем...

Вибір редактора
В продовження теми