Nestlé створила із шовковиці добавку, що регулює рівень глюкози в крові — для боротьби з діабетом

Перша програма Nestlé по боротьбі з діабетом в Малайзії розпочинається з поставки добавки Nutren GlucoSmart, котра підтримує оптимальний рівень глюкози в крові.

Порошкоподібну добавку на основі редукози — екстракту листя шовковиці, рекомендовано змішувати з їжею, так як цей спосіб показав кращі результати, ніж вживання перед трапезою.

«Наше клінічне дослідження показало максимальну ефективність редукози в зниженні реакції глюкози після повноцінного вуглеводного прийому їжі на 30%», — зазначив Крістіан Дарімонт, експерт з питань метаболізму в Nestlé Research, який проводив дослідження.

 

В рамках програми компанія також пропонує цифрову веб-платформу, яка оцінює ризики цукрового діабету та надає індивідуальні рекомендації щодо плану харчування, щоб уникнути розвитку діабету.

Платформа враховує глікемічні навантаження, споживання калорій, натрію та пропонує власні рецепти, що відповідають рекомендаціям здорового та збалансованого харчування.

За даними Nestlé, приблизно у 7,5% дорослого населення світу спостерігається неоптимальний метаболічний стан здоров’я. Вони вважаються як такі, що мають стан переддіабету.

«Важливо запобігти появі захворювання, тому ми зосереджені на комплексній програмі», — додав Ю Ченг, керівник відділу метаболічного здоров’я Nestlé Health Science.

Нагадаємо, винахідники створили чіп, який на основі показників рівня глюкози в крові, може сформувати унікальне меню для конкретної людини.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На орбітальних станціях з’являться біоректори для вирощування лабораторного м’яса

За словами співзасновника та головного операційного директора Micro Meat Вінсента Пріббла, відправка їжі в космос зараз коштує до 5000...

Продано перший мільйон порцій «мікробного» морозива. Наступний — сир

Brave Robot був запущений минулого року як перший бренд The Urgent Company, і з тих пір компанія додала до...

Технологи та хокеїсти випустили першу рослинну індичку та фрикадельки з помідорів для веганів

Нове розширення асортименту компанії Planterra Foods спрямоване задовольнити зростаючий попит на страви, які можна швидко приготувати.Згідно нещодавніх підрахунків аналітиків...

Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани

Магазин площею 212 кв. м пропонує понад 2700 продуктів від 300 брендів, серед яких Alpro, Oatly, Beyond Meat, а...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Нідерландська селекційна компанія створила огірки, які можна смажити

Після приготування огірки лишаються твердим і хрустким Розробник стверджує, що...

Перша в Україні високогірна сироварня виготовлятиме сир з «митою кіркою»

Технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні Він полягає...

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий...

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на...

Зірка «Гри престолів» разом з французьким брендом випустила шкіряні сумки з відходів яблук

Англійська акторка Мейсі Вільямс, відома завдяки своїй ролі Ар’ї...

Вибір редактора
В продовження теми