Енергетичне молоко — нове покоління продукту матиме у складі креатин, який додають у спортивні енергетики

Німецький виробник інгредієнтів Alzchem Group презентував найчистішу форму моногідрату креатину на ринку Creapure, який чудово працює в якості альтернативного молока.

Людський організм природним чином виробляє близько половини добової потреби креатину, решту необхідно отримати з білкових продуктів тваринного походження.

Оскільки рослинна їжа не містить цього компоненту, вегани та вегетаріанці зазвичай недоотримують його і змушені вживати у вигляді добавок.

Креатин необхідний організму для здорового енергетичного метаболізму, продуктивності та енергійності.

Рішення запропонував німці, створивши Creapure — моногідрат креатину, який можна використовувати як функціональний інгредієнт при виробництві веганських альтернатив.

Функціональні властивості Creapure відмінно працюють як в рослинному молоці, так і м’ясі, рибі та навіть випічці.

Добавка креатину є сертифікованою, визнана Глобальною ініціативою з безпеки харчових продуктів та дозволена для застосування у ЄС рішенням №1925/2006.

Практичні дослідження підтверджують, що застосування Creapure у нетваринних продуктах харчування підвищує нейропсихологічну та фізичну працездатність.

Нагадаємо, бренд активного способу життя Nirvana Water Sciences першим в історії створив воду, яка підвищує продуктивність м’язів.

Джерело: Vegconomist, Creapure

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На Kickstarter шукають інвестиції на суперфуд з меду та амаранту. В Україні такий уже їдять

Кампанія по збору коштів завершується через 35 днів, і проєкт уже отримав більше двох десятків зацікавлених у його розвитку...

Розробник веганського меду з квітковим пилком отримав $1 млн на просування

Vegan Un-Honey виготовлений з натуральних рослинних інгредієнтів та збагачений органічним квітковим пилком. Розробники називають його справжнім суперпродуктом.«Наша модель повністю...

Японці створили прототип ПЕТ-пляшки з повністю рослинних матеріалів

Японська транснаціональна компанія Suntory представила прототип ПЕТ-пляшки з рослинних матеріалів для власного бренду Suntory Tennensui та європейського Orangina.«Рослинна пляшка»...

Японці випустили чай та каву, що борються з вісцеральним жиром

Функціональні оздоровчі напої Healthya представлені готовим до вживання чаєм та порошкоподібними чаєм зі смаком чорних соєвих бобів та кавою.Ці...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

У сінгапурській лабораторії виростили свинину з антиоксидантами

Сорго надає «м’ясу» природний колір завдяки антоціанам, що містяться...

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих...

«Ряба» пішла на зліт: МХП йде на вулиці з шаурмою та нагетсами

Це – заклади вуличної їжі, місця швидкого харчування з...

Теплиця з нутом — ізраїльтяни відправлять у космос спеціальну ферму

Ситуацію планує змінити NASA. Американське управління з дослідження космічного...

Вибір редактора
В продовження теми