Енергетичне молоко — нове покоління продукту матиме у складі креатин, який додають у спортивні енергетики

Німецький виробник інгредієнтів Alzchem Group презентував найчистішу форму моногідрату креатину на ринку Creapure, який чудово працює в якості альтернативного молока.

Людський організм природним чином виробляє близько половини добової потреби креатину, решту необхідно отримати з білкових продуктів тваринного походження.

Оскільки рослинна їжа не містить цього компоненту, вегани та вегетаріанці зазвичай недоотримують його і змушені вживати у вигляді добавок.

Креатин необхідний організму для здорового енергетичного метаболізму, продуктивності та енергійності.

Рішення запропонував німці, створивши Creapure — моногідрат креатину, який можна використовувати як функціональний інгредієнт при виробництві веганських альтернатив.

Функціональні властивості Creapure відмінно працюють як в рослинному молоці, так і м’ясі, рибі та навіть випічці.

Добавка креатину є сертифікованою, визнана Глобальною ініціативою з безпеки харчових продуктів та дозволена для застосування у ЄС рішенням №1925/2006.

Практичні дослідження підтверджують, що застосування Creapure у нетваринних продуктах харчування підвищує нейропсихологічну та фізичну працездатність.

Нагадаємо, бренд активного способу життя Nirvana Water Sciences першим в історії створив воду, яка підвищує продуктивність м’язів.

Джерело: Vegconomist, Creapure

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану водорозчинну форму β-гідрокси β-метилбутирату (HMB) — myHMB Clear, котра має...

Одна з найстаріших агрокомпаній США інвестує у сировину для рослинного м’яса

Заснована в 1977 році, сьогодні компанія Sojaprotein має торгові представництва в 65 країнах світу і пропонує широкий асортимент рослинних...

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона подовжує термін зберігання продуктів.У рамках проекту «BioActiveMaterials» група дослідників вирішила...

Мохіто із моцарели. Відходи сироваріння переробили на 80-градусний спирт

Таким шляхом пішла компанія Wheyward Spirit. Вона була заснована для того, щоб створювати алкогольні напої із вторинної сировини.«Головна річ,...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

Відтепер обладнання працює на ручній подачі Це дозволяє за один...

Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують...

Ні риба, ні м’ясо: рослинні бургери з’являться в McDonald’s

Рішення McDonald's цілком логічне, адже конкуренти активно включають штучне...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в...

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в...

Вибір редактора
В продовження теми