Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку здорових веганських страв, які готуються за 10 хвилин. 

Як розповідають у компанії, лінійка створена з повністю натуральних інгредієнтів, що висушуються за особливою технологією: протягом довготривалого часу на низьких температурах. Це дозволяє максимально зберегти смак та користь продуктів в готових стравах.

Дотримуватись веганського раціону часом буває складно – потрібно ретельно рахувати вміст білків та інших поживних речовин у страві. При швидкому ритмі життя спланувати повноцінний та смачний раціон з виключно рослинних компонентів ще складніше.

На полицях магазинів обмежений асортимент готових до споживання повноцінних веганських страв, а у ресторанах та кафе часом відсутнє меню з вказаними КБЖВ. 

Ця проблема дає поштовх для розвитку харчової промисловості – у всьому світі з’являються нові та оригінальні продукти рослинного походження. 

Підтримуючи всесвітній тренд, український фудтех-стартап і створив нову лінійку.

Для приготування страв серії “VEGAN” компанія використовує виключно натуральні інгредієнти рослинного походження: без додавання м’яса та тваринних вершків. Веганські страви не містять консервантів, ароматизаторів, барвників, підсилювачів смаку та доданого цукру. 

VEGAN-асортимент лінійки складається з 5 позицій: кускус по-східному, гороховий суп, картопляне пюре з цибулею, пюре горохове та гречана каша з овочами.

«Перш ніж випустити веганську лінійку на ринок, наші зразки тестували експерти, які дотримуються рослинного харчування. Нам було важливо отримати коментарі щодо смакових якостей та можливості насититись стравою», – зазначила Олена Гук, директор з маркетингу ТМ SUSHKA.

Як додала Ольга Онищенко, нутриціолог та блогер, лінійка страв задовольняє не лише вимоги рослинного харчування, але й приносять здоров’я, на відміну від жирного фастфуду.

Нагадаємо, раніше проект веганського яйця, яке виготовляється за допомогою штучного інтелекту, зібрав мільйони інвестицій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Харчбук — американці запустили соцмережу для «харчових» особистостей, яких відбирає комп’ютер

Ідея створити платформу вийшла з того, що багато людей живуть з обмеженнями в харчуванні або мають певні харчові вподобання.  Щоб...

Ізраїльська компанія розробила капсульну їжу із «потворних» овочів

Така їжа візуально вражає. Це зроблено для того, аби створити емпатичний зв’язок між людьми та тим, що вони споживають.Капсула...

Метеорит на пательні. Пробну партію котлет із грибного білка розкупили за лічені години

Обмежений пакет, вартість якого становить $14,99, плюс – доставка, був розпроданий за лічені години.За даними Nature's Fynd, лінію продуктів...

Японський шеф-кухар першим зробив суші із вирощеної в лабораторії рідкісної риби

Forsea Foods – єдина відома компанія, яка працює з клітинним вугром. Компанія заявляла про розробку унікальної технології ще минулого...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Хумус із квасолі та снеки з гороху: український шеф-кухар запустив новий бренд автентичної їжі

Продукцію виготовляють із локальних інгредієнтів, серед яких ключову роль...

У 2024 році топ-трендом буде гречка, рослинні морепродукти і кава з грибами

Про це свідчить звіт бакалійного ритейлера натуральних та органічних...

Рейтинг морепродуктів: найбільш поживні види риби

Включення риби в раціон – це гарантія отримання поживних...

Oxford Economics: на вирощуванні лабораторного м’яса можна заробити майже $3 млрд

Дослідження, проведене на замовлення виробника харчових клітинних продуктів Ivy...

Вибір редактора
В продовження теми