Швейцарці створили першу в світі кавомашину зі штучним інтелектом, яка заварює гарячу та холодну каву

Виробники кавомашин JURA запропонували інноваційне рішення, що подвоює асортимент фірмової кави, яку можна заварити вдома.

Установка JURA Z10 готує не лише повний спектр гарячих напоїв одним натисканням кнопки, а й відкриває абсолютно новий вимір у насолоді кавою з введенням холодного заварювання.

Вмонтований ексклюзивний подрібнювач розпізнає вибрану спеціалізацію і миттєво та точно регулює інтенсивність помелу, що підійде для заварювання як гарячої, так і холодної кави.

Кавомашина оснащена вдосконаленою установкою восьмого покоління 3D-заварювання, що дозволяє воді рівномірно протікати через мелену каву на кількох рівнях, 4,3-дюймовим сенсорним дисплеєм та штучним інтелектом.

JURA Z10 досить проста у використанні, а комплексні програми обслуговування забезпечують максимальну гігієну.

Вперше холодне заварювання доступне одним натисканням кнопки завдяки інноваційному процесу холодної екстракції.

Холодна вода повільно пропускається через свіжозмелену каву під високим тиском і на виході отримують освіжаючий напій з чудово збалансованим ароматом.

Функціональність пристрою доповнює інтегрований Wi-Fi, що робить можливим управління кавомашиною з планшета чи смартфона через безкоштовний додаток.

JURA Z10 можна придбати на сайті компанії за ціною $3999.

Нагадаємо, Keurig випустив кавомашину, що розрізняє до 900 видів кави та сама замовляє капсули для заварювання.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Голландський стартап отримав $35 млн на пельмені з лабораторної свинини

Загальна сума фінансування компанії сягнула $95 млн Оголошення з’явилося через місяць після того, як Meatable спільно з Mosa Meat, HollandBIO...

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних альт-м’ясними компаніями для зв’язування інгредієнтів у бажані волокнисті форми, технологія...

Тістечка з чайних відходів знижують ризик ожиріння. Дослідження

Чай та кава відомі як джерела антиоксидантів, нерозчинної клітковини, незамінних амінокислот, цукру з низьким глікемічним показником, калію та кальцію.Однак...

Смажений овес та дріжджі – стартап варить унікальний шоколад

За допомогою власної технології ферментації компанія створила шоколад – у 10 разів більш стійкий та на 20% дешевший за...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Американці та китайці виготовили інноваційну олію з чайного насіння

Її отримують з насіння Camellia oleifera — квітучої рослини,...

Британський новатор переробив залишки капусти у високобілкову харчову добавку

Компанія Nutrapharma, що базується в Лінкольні (Англія), навесні запропонує...

Традиційні японські десерти разбавлять білком, який синтезують із повітря

У рамках співпраці з японським виробником харчових продуктів Ajinomoto...

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в...

Після вуличної шаурми «король курятини» йде у віртуальні ресторани

Для цього МХП інвестував у Food tech cтартап Foodz...

Вибір редактора
В продовження теми