Швейцарці створили першу в світі кавомашину зі штучним інтелектом, яка заварює гарячу та холодну каву

Виробники кавомашин JURA запропонували інноваційне рішення, що подвоює асортимент фірмової кави, яку можна заварити вдома.

Установка JURA Z10 готує не лише повний спектр гарячих напоїв одним натисканням кнопки, а й відкриває абсолютно новий вимір у насолоді кавою з введенням холодного заварювання.

Вмонтований ексклюзивний подрібнювач розпізнає вибрану спеціалізацію і миттєво та точно регулює інтенсивність помелу, що підійде для заварювання як гарячої, так і холодної кави.

Кавомашина оснащена вдосконаленою установкою восьмого покоління 3D-заварювання, що дозволяє воді рівномірно протікати через мелену каву на кількох рівнях, 4,3-дюймовим сенсорним дисплеєм та штучним інтелектом.

JURA Z10 досить проста у використанні, а комплексні програми обслуговування забезпечують максимальну гігієну.

Вперше холодне заварювання доступне одним натисканням кнопки завдяки інноваційному процесу холодної екстракції.

Холодна вода повільно пропускається через свіжозмелену каву під високим тиском і на виході отримують освіжаючий напій з чудово збалансованим ароматом.

Функціональність пристрою доповнює інтегрований Wi-Fi, що робить можливим управління кавомашиною з планшета чи смартфона через безкоштовний додаток.

JURA Z10 можна придбати на сайті компанії за ціною $3999.

Нагадаємо, Keurig випустив кавомашину, що розрізняє до 900 видів кави та сама замовляє капсули для заварювання.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кава за відбитком пальця: два гіганти відкрили першу кав’ярню без касирів

Перший заклад відкрили у Нью-Йорку. Тут дійсно ніхто не заважає випити чашку кави. У новому магазині Pickup використовується технологія Amazon...

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного білка. Ці клітини вирощують у ферментері, поки не буде отримано...

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли, щоб їхня справа була пов’язана з морепродуктами, але не знали...

Стартап розклав стевію на молекули, щоб створити ідеально підсолоджувач

PureCircle розробили власні сорти стевії та пропонують найширший, з їх слів, асортимент модифікаторів смаку та підсолоджувачів. У компанії встановили, що...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Молочний гігант Fonterra запустив виробництво сироватки без корів

Стартап з’явився через три роки після того, як Fonterra...

Всесвітньо відомий виробник алкоголю продаватиме ром у форматі морозива

У результаті співпраці створено новий унікальний смак морозива —...

Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом —рослинно-молочним...

Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб”...

Китайські вчені створили м’ясо з одноклітинних організмів. Воно підвищує імунітет.

Кошти від Гонконгського фонду інновацій та технологій (ITF) будуть...

Вибір редактора
В продовження теми