Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Французи створили порошковий йогурт та кефір. З них можна робити солодощі і пекти піцу

    Компанія Epi Ingredients презентувала нову концепцію добавок для кондитерських виробів — So Candy.

    Виробник йогуртових порошків пропонує їх використовувати у цукерках та випічці.

    Оскільки кондитерська справа страждає від поганого іміджу через високий вміст цукру, а споживачі не хочуть відмовлятися від цукерок, компанія пропонує «оновити» продукт, додавши функціональності та натуральності.

    Так, на виставці Fi Europe у Франкфурті, Epi Ingredients презентували цукерки та зефір, виготовлені з порошкового йогурту 48.

    «Наш продукт має здоровий імідж і хороший смак завдяки природній кислотності, яка міститься в йогурті», — пояснює Матьє Луко, менеджер з маркетингу Epi Ingredients.

    Йогуртові культури не залишаються живими в цукерках. Проте, як говорять наукові дослідження, позитивний ефект все ж простежується, якщо на початку процесу використовувались живі бактерії.

    «Epi Ingredients пропонує конкретну можливість покращити рецепти, використовуючи підхід до харчування з меншою кількістю цукру», — каже Луко.

    Процес створення порошків, що передбачає спочатку виготовлення йогурту, а потім його висушування, робить продукт дорожчим. Проте, як заявляють виробники, він зберігає якість і є більш функціональним.

    Компанія також пропонує кисломолочні порошки, як от «сухий кефір». Їх можна застосовувати не лише в кондитерській справі, а у всіх сферах харчування, наприклад, для виготовлення піци.

    Нагадаємо, українська компанія Cryovit першою в країна запустила сублімовані йогурти.

    Джерело: Food Ingredient First, Epi Ingredients

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

    Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім днів Перший продукт компанії надійде в роздрібну торгівлю в 2025 році,...

    Після 136 років виробництва м’яса ринковий гігант переходить на 100% рослинну їжу

    Завершення виробництва м’ясної продукції відбудеться до кінця цього року, що відображає зростальний попит на більш екологічні та здорові харчові...

    Молоко без корів, яке підтримав Walt Disney та Ді Капріо, готується до мільярдного IPO

    Таким чином, загальна сума отриманих стартапом інвестицій склала $750 млн. Оцінка компанії сягає $1,5 млрд Компанія, яка називає своїм радником Леонардо...

    В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

    Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню Lviv Croissants, а начинкою — свинина в томатно-сливовому соусі з...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    МХП запускає проєкт з організації харчування для інших компаній

    Як компанія з потужним кулінарним виробництвом, багаторічною експертизою у...

    Вибір редактора
    В продовження теми