Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко Maple Hill’s Zero Sugar, яке пропонує такий же безкомпромісний смак та поживний профіль, але без цукру, вуглеводів та доданих підсолоджувачів.
«Звичайна чашка молока містить 12 гр цукру, а це просто порожні калорії», — пояснює Карл Герлах, генеральний директор Maple Hill Creamery.
Півтора роки пішло, щоб створити досконалий процес «м’якої фільтрації». Він спочатку видаляє молочний цукор — лактозу з напою, але «не чіпає» лактазу.
Щоб зберегти «чудовий смак», молоко збагачують мінералами без використання штучних підсолоджувачів.
Для часткового відтворення кремового відчуття, яке надає цукор, у напій додають геланову камедь.
Цукор, який видаляють з молока, підприємство використовує в інших продуктах, тим самим усуваючи відходи.
Хоча виробники зараз активно зменшують кількість цукру у молочних продуктах, Maple Hill Creamery першими вивели на ринок традиційне молоко абсолютно без цукру та з низьким вмістом жиру.
Запущений літом, продукт уже набув популярності серед споживачів.
Виробники заявляють, що не зупиняться на одному молоці, а надалі будуть випускати «продукти, які дійсно змінюють життя».
Нагадаємо, британський сімейний стартап створив «снодійне молоко», яке містить на 20% більше білка і кальцію.
Джерело: Food Navigator-USA