Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Нью-йоркська компанія Maple Hill Creamery витягла з молока три чайні ложки цукру, які природним чином містяться у порції напою.

spot_img

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко Maple Hill’s Zero Sugar, яке пропонує такий же безкомпромісний смак та поживний профіль, але без цукру, вуглеводів та доданих підсолоджувачів.

«Звичайна чашка молока містить 12 гр цукру, а це просто порожні калорії», — пояснює Карл Герлах, генеральний директор Maple Hill Creamery.

Півтора роки пішло, щоб створити досконалий процес «м’якої фільтрації». Він спочатку видаляє молочний цукор — лактозу з напою, але «не чіпає» лактазу.

Щоб зберегти «чудовий смак», молоко збагачують мінералами без використання штучних підсолоджувачів.

Для часткового відтворення кремового відчуття, яке надає цукор, у напій додають геланову камедь.

Цукор, який видаляють з молока, підприємство використовує в інших продуктах, тим самим усуваючи відходи.

Хоча виробники зараз активно зменшують кількість цукру у молочних продуктах, Maple Hill Creamery першими вивели на ринок традиційне молоко абсолютно без цукру та з низьким вмістом жиру.

Запущений літом, продукт уже набув популярності серед споживачів.

Виробники заявляють, що не зупиняться на одному молоці, а надалі будуть випускати «продукти, які дійсно змінюють життя».

Нагадаємо, британський сімейний стартап створив «снодійне молоко», яке містить на 20% більше білка і кальцію.

Джерело: Food Navigator-USA

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Зона комфорту з Amazon. Рітейлер відкрив перший в Європі безконтактний супермаркет

Можливість скупитися продуктами з використанням інноваційних технологій отримали британці. Безконтактна точка продажу розмістилася у торговому центрі Ealing Broadway у...

Австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти

Aquamamma була розроблена провідним австралійським акушером для задоволення потреб у гідратації та електролітах для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні,...

Перша публічна дегустація лабораторної яловичини: це дійсно смакує як м’ясо

Дегустація відбулася в Нідерландах, які на законодавчому рівні дозволили публічно куштувати м’ясо, вирощене в лабораторії.Захід став першою офіційною дегустацією...

Китайці навчилися друкувати фрикадельки з лабораторного м’яса у промислових масштабах

Вчені запевняють, що створили «клітинну фабрику», яка може виробляти лабораторно культивоване м’ясо у величезних масштабах. Основа «клітинної фабрики» – 3D-мікроносії...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Симнель, кулуракія і мяммі — традиційні великодні страви з усього світу

Воно асоціюється зі світлим святом відродження, прощення, миру. Саме...

Ізраїльський стартап зібрав третину мільярда на розширення виробництва лабораторного м’яса

Ізраїльська компанія Future Meat Technologies зібрала найбільшу у світі...

Вибір редактора
В продовження теми