Курячі нагетси обсмажують на повітрі, щоб знизити вміст жиру на 75%

Американський виробник курятини Tyson створив нагетси, обсмажені на повітрі, які зберігають смак і хрусткість традиційного фаст-фуду, проте мають на 35% менше калорій.

Сьогодні споживачі шукають кращі варіанти комфортної їжі. Зважаючи на це, провідний американський виробник курятини створив популярну закуску з більш здоровим профілем та традиційним смаком.

Tyson Air Fried Chicken Bites продаються в замороженому вигляді

Споживачу достатньо помістити їх на деко, змащене рослинною олією та випікати, або смажити у фритюрі з мінімальним покриттям.

Нагетси готуються з білого м’яса курки, вирощеної фермерами без антибіотиків.

Tyson Air Fried Chicken Bites є у трьох варіаціях: класичні, з пармезаном та гострі. Після того, як класичні нагетси, смажені на повітрі, отримали схвалення серед споживачів, лінійка розширилась ще двома смаками.

Завдяки технології виготовлення та рекомендованому способу приготування, готова закуска має на 75% менше жиру та на 35% менше калорій, ніж смажені курячі фаст-фуди без кісток.

Такі показники встановлені згідно даних Міністерства сільського господарства США (USDA).

Air Fried Chicken Bites доступні для покупки в упаковках по 567 г, що складає 7 порцій на пакет і містить 13 г білка для гострого смаку і 14 г для порції з пармезаном.

Нагадаємо, американський бренд закусок Brave Good Kind випустив протеїнові батончики з курятини. Кожен батончик має 60-70 калорій та 8 г білка.

Джерело: PR Newswire, Tyson

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nestle випустила пляшки для води, які містять на 40% менше пластику

Компанія заявила, що її нові пляшки для природної мінеральної води Vittel®, призначені для користування аналогічно традиційній тарі, але мають...

Українські виробники їжі можуть отримати 11 млн грн на цифрові інновації

Основна мета відкритого конкурсу — розробка та тестування відповідальних рішень на основі даних у харчовому секторі. Увага проєкту зосереджена на...

Дієта без яловичини, омарів та молока врятує Землю від апокаліпсису

"Якби кожен на Землі відмовився від м’яса та риби, то це врятувало б довкілля від тисяч тонн вуглецевих викидів",...

Відхідна молитва: Fancypants Baking запустила лінійку печива з відходів

Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою, подвійне шоколадне з кавовою вишнею, та ванільне вівсяне. За даними Upcycled...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Не підмочіть репутацію. Плівка з водоростей довше зберігає продукти свіжими та розчиняється в воді

Новий матеріал складається з натуральних інгредієнтів, є безпечним для...

Вирощувати лабораторне м’ясо на тютюні виявилося в 500 тисяч разів дешевше

У напрямку створення продукту, який матиме перспективу на ринку,...

Вибір редактора
В продовження теми