Курячі нагетси обсмажують на повітрі, щоб знизити вміст жиру на 75%

Американський виробник курятини Tyson створив нагетси, обсмажені на повітрі, які зберігають смак і хрусткість традиційного фаст-фуду, проте мають на 35% менше калорій.

Сьогодні споживачі шукають кращі варіанти комфортної їжі. Зважаючи на це, провідний американський виробник курятини створив популярну закуску з більш здоровим профілем та традиційним смаком.

Tyson Air Fried Chicken Bites продаються в замороженому вигляді

Споживачу достатньо помістити їх на деко, змащене рослинною олією та випікати, або смажити у фритюрі з мінімальним покриттям.

Нагетси готуються з білого м’яса курки, вирощеної фермерами без антибіотиків.

Tyson Air Fried Chicken Bites є у трьох варіаціях: класичні, з пармезаном та гострі. Після того, як класичні нагетси, смажені на повітрі, отримали схвалення серед споживачів, лінійка розширилась ще двома смаками.

Завдяки технології виготовлення та рекомендованому способу приготування, готова закуска має на 75% менше жиру та на 35% менше калорій, ніж смажені курячі фаст-фуди без кісток.

Такі показники встановлені згідно даних Міністерства сільського господарства США (USDA).

Air Fried Chicken Bites доступні для покупки в упаковках по 567 г, що складає 7 порцій на пакет і містить 13 г білка для гострого смаку і 14 г для порції з пармезаном.

Нагадаємо, американський бренд закусок Brave Good Kind випустив протеїнові батончики з курятини. Кожен батончик має 60-70 калорій та 8 г білка.

Джерело: PR Newswire, Tyson

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бельгійський стартап зібрав мільйони на дослідження білків, що роблять несправжню рибу рибою

Стартап з харчових технологій Paleo закрив початковий раунд фінансування у розмірі 2 млн євро ($2,26 млн), зібраний приватними інвесторами.Paleo...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

New Food Summit 2023 вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи

За тиждень на ключовій події для розвитку українського Agri-Food-сектору — New Food Summit — 21–22 листопада в Києві експерти...

Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180 млн.Варто відмітити, що це один з найбільших інвестиційних раундів серед...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Італієць та українка роблять їстівні троянди із середньовічного продукту

У 100 грамів троянд стільки ж вітамінів та мікроелементів,...

Українці запустили перше у світі промислове виробництво харчового паперу із опалого листя

Завод, розташований у Парижі, є першим у своєму роді...

Ізраїльський стартап створив із дріджів яскраві барвники кольору буряку та кактуса

Це як ніколи доречно, адже споживачі самі шукають на...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті...

Печиво з нового сорту арахісу лікує алергію. Його розробляли 7 років

Печиво з такого арахісу можна успішно використовувати для лікування...

Вибір редактора
В продовження теми