Кето-шейк. Для веганів та адептів кето-дієти розробили порошкову соняшникову олію

Lus Health Ingredients (LUS), виробник рослинних інгредієнтів із Нідерландів, створив жирові порошки з високим вмістом кислот омега-3, 6 і 9.

Нові продукти — соняшникова олія в порошку, суха олія з авокадо та олія з насіння льону.

У компанії розповідають, що найчастіше жирові порошки застосовують ті, хто дотримується кето-дієти або для збагачення веганських продуктів. Переважно їх виготовляють із молочних продуктів, сиропів глюкози та інших речовин, але більшість цільової аудиторії вже не хоче це споживати.

LUS представила перші альтернативні продукти рік тому. Тоді це була фірмова лінійка масляного порошку, яка міститься у багатьох веганських шейках, продуктах спортивного та дієтичного харчування.

«Кількість клієнтів зростала, і ми почали працювати над новим асортиментом. Ми хотіли, щоб у ньому не було цукру та мальтодекстрину, що відповідало б будь-якому способу життя, включаючи кето-дієту», — говорить Рене ван Хоорн, засновник LUS.

Інкапсульовані білі порошки мають нейтральний смак, запах і сипучу текстуру, що робить їх придатними для сухих рецептур.

Лотте Дамен, дієтолог з LUS, каже, що ринок продуктів з низьким вмістом вуглеводів та високим вмістом жиру значно виріс за останні кілька років.

«Якщо у 2018 році та ж кето-дієта була відносно новою концепцією, то сьогодні це слово поширюється від споживача до споживача завдяки особистим історіям успіху», — додала вона.

До слова, для своїх клієнтів нідерландська компанія також розробила ряд науково обґрунтованих адаптивних рецептур, які відповідають сучасним потребам та тенденціям. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods – це дані. У пошуках ідеального рецепта штучний інтелект враховує можливості...

На орбітальних станціях з’являться біоректори для вирощування лабораторного м’яса

За словами співзасновника та головного операційного директора Micro Meat Вінсента Пріббла, відправка їжі в космос зараз коштує до 5000...

Бренд Unilever створив синьо-жовті кросівки із залишків їжі, що йде у смітник

Гриби, кукурудза, яблука та виноград – тепер вони можуть не лише стати частиною щоденної їжі, а і вашим наступним...

Ядерна ікра. Британці першими виростили чорну ікру у лабораторії

Exmoor Caviar відома світу як ферма по вирощуванню ікри осетрових, де умови існування риб максимально наближені до природних. Зараз...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Британці першими у світі перетворять капусту в білок майбутнього

Компанія побудує новий екологічний завод на території підприємства у...

Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

Приватна дегустація культивованих свинячих ковбасок пройшла у новій штаб-квартирі...

Каву в біореакторі можна виростити за місяць: смак та запах не відрізняється

Протягом серії досліджень вчені вивчали технологію створення кави без...

Роздери горлянку! Вінницька компанія робить надгострі соуси з провокативними назвами

В асортименті українського виробника — ферментовані соуси з провокаційними...

Тунець із кавоварки: агрентинці хочуть добувати протеїн із міцелію грибів

Кавоварка, яка виробляє протеїн. Як вам таке? Варто натиснути...

Вибір редактора
В продовження теми