Кето-шейк. Для веганів та адептів кето-дієти розробили порошкову соняшникову олію

Lus Health Ingredients (LUS), виробник рослинних інгредієнтів із Нідерландів, створив жирові порошки з високим вмістом кислот омега-3, 6 і 9.

Нові продукти — соняшникова олія в порошку, суха олія з авокадо та олія з насіння льону.

У компанії розповідають, що найчастіше жирові порошки застосовують ті, хто дотримується кето-дієти або для збагачення веганських продуктів. Переважно їх виготовляють із молочних продуктів, сиропів глюкози та інших речовин, але більшість цільової аудиторії вже не хоче це споживати.

LUS представила перші альтернативні продукти рік тому. Тоді це була фірмова лінійка масляного порошку, яка міститься у багатьох веганських шейках, продуктах спортивного та дієтичного харчування.

«Кількість клієнтів зростала, і ми почали працювати над новим асортиментом. Ми хотіли, щоб у ньому не було цукру та мальтодекстрину, що відповідало б будь-якому способу життя, включаючи кето-дієту», — говорить Рене ван Хоорн, засновник LUS.

Інкапсульовані білі порошки мають нейтральний смак, запах і сипучу текстуру, що робить їх придатними для сухих рецептур.

Лотте Дамен, дієтолог з LUS, каже, що ринок продуктів з низьким вмістом вуглеводів та високим вмістом жиру значно виріс за останні кілька років.

«Якщо у 2018 році та ж кето-дієта була відносно новою концепцією, то сьогодні це слово поширюється від споживача до споживача завдяки особистим історіям успіху», — додала вона.

До слова, для своїх клієнтів нідерландська компанія також розробила ряд науково обґрунтованих адаптивних рецептур, які відповідають сучасним потребам та тенденціям. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльський стартап масштабує виробництво преміальної риби із пробірки

Компанія стверджує, що її культивований блакитний тунець вироблений відповідно до стандартів не ГМО продуктів. Він повторює текстуру, смак і поживну...

Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена

Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів зі зірками Мішлена. Наприклад, у Копенгагені двозірковий ресторан Alchemist вже пропонує...

Велика компанія створила найздоровіше м’ясо для веганів лише з одного компонента

Продукт під назвою Koji Chunks стане першою в світі м’ясною альтернативою, що складається лише з одного компонента.  За рахунок спецій...

Молочний гігант Fonterra запустив виробництво сироватки без корів

Стартап з’явився через три роки після того, як Fonterra та DSM вперше об’єдналися в пошуку способів, щоб “підірвати” молочну...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Найбільший виробник шоколаду запустив відразу кілька рослинних морепродуктів

Продукти будуть доступні до замовлення через Інтернет та в...

Німецький стартап перший у світі за допомогою точного бродіння створив шоколад без какао-бобів

QOA застосовує технологію точного бродіння, що дозволяє відтворити склад...

Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії

Очікується, що процес затвердження триватиме близько 18 місяців, а...

Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція...

Традиційні японські десерти разбавлять білком, який синтезують із повітря

У рамках співпраці з японським виробником харчових продуктів Ajinomoto...

Вибір редактора
В продовження теми