Кето-шейк. Для веганів та адептів кето-дієти розробили порошкову соняшникову олію

Lus Health Ingredients (LUS), виробник рослинних інгредієнтів із Нідерландів, створив жирові порошки з високим вмістом кислот омега-3, 6 і 9.

Нові продукти — соняшникова олія в порошку, суха олія з авокадо та олія з насіння льону.

У компанії розповідають, що найчастіше жирові порошки застосовують ті, хто дотримується кето-дієти або для збагачення веганських продуктів. Переважно їх виготовляють із молочних продуктів, сиропів глюкози та інших речовин, але більшість цільової аудиторії вже не хоче це споживати.

LUS представила перші альтернативні продукти рік тому. Тоді це була фірмова лінійка масляного порошку, яка міститься у багатьох веганських шейках, продуктах спортивного та дієтичного харчування.

«Кількість клієнтів зростала, і ми почали працювати над новим асортиментом. Ми хотіли, щоб у ньому не було цукру та мальтодекстрину, що відповідало б будь-якому способу життя, включаючи кето-дієту», — говорить Рене ван Хоорн, засновник LUS.

Інкапсульовані білі порошки мають нейтральний смак, запах і сипучу текстуру, що робить їх придатними для сухих рецептур.

Лотте Дамен, дієтолог з LUS, каже, що ринок продуктів з низьким вмістом вуглеводів та високим вмістом жиру значно виріс за останні кілька років.

«Якщо у 2018 році та ж кето-дієта була відносно новою концепцією, то сьогодні це слово поширюється від споживача до споживача завдяки особистим історіям успіху», — додала вона.

До слова, для своїх клієнтів нідерландська компанія також розробила ряд науково обґрунтованих адаптивних рецептур, які відповідають сучасним потребам та тенденціям. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сировина для рослинних крабів, м’яса та пластику: як стартапи використовують найменших жителів океану

Різноманітна група фотосинтезувальних організмів стала основою для виготовлення барвників, харчових добавок, добавок омега-3, рослинної риби та м’яса, крабів, котлет,...

“We’ve started transforming from artisans to a foodtech company.” Dmytro Borysov – on trends in the restaurant business.

The coronavirus crisis has disrupted the restaurant business. New services, formats, and technological solutions allowed them to survive when...

Переробка та  foodtech: як українські агрокомпанії адаптують бізнес до воєнних умов

З початку великої війни перед найбільшими агрокомпаніями та галуззю постала надскладна задача — відновити вітчизняний агроекспорт. Це є ключовим...

Тестові кухні, коворкінги та бродіння: аграрний гігант відкриває простір для створення їжі майбутнього

Розташована в Сінгапурі, ScaleUp Bio керуватиме новою пілотною лабораторією для стартапів, які займаються прецизійною ферментацією для створення інноваційних харчових...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Україна стала світовим лідером з експорту замороженої малини, випередивши Польщу та Сербію

За даними EastFruit, у 2024 році експорт замороженої малини з України досяг рекордних 65 тисяч тонн, що на 34%...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Може вас зацікавити

Danone інвестує у повноцінне молоко, яке виробляється в процесі точного бродіння

Завдяки новим виробничим і технологічним потужностям компанія продаватиме молочні...

«Яготинське» презентує нові смаки ряжанки — з полуницею та з курагою

Завдяки додаванню фруктових та ягідних компонентів, напій набув ще...

Болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю

«Першою ідеєю було створити більш здорову альтернативу спортивному харчуванню...

Сектор інноваційної їжі переповнений поглинаннями: тільки за січень – чотири великі угоди

Зокрема, американський бренд безмолочних кавових вершків Nutpods був придбаний...

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене...

Вибір редактора
В продовження теми