Рослинні яйця з квасолі та вівса витіснять справжні з тарілок індійських споживачів

Індійська компанія з виробництва продуктів харчування на рослинній основі Piperleaf оголосила про запуск в країні альтернативних яєць Eggishh.

Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш тривалий термін зберігання, ніж інші рідкі яєчні продукти рослинного походження.

Компанія витратила більше року на розробку, дослідження та тестування, щоб переконатися, що продукт не тільки відтворює смак яєць, а й має такий же запах, текстуру та поживність, як звичайні яйця.

Рослинну альтернативу виготовляють з ізоляту білка квасолі мунг, вівсяної клітковини та картопляного крохмалю.

Eggishh не містить глютену, сої, холестерину, штучних добавок, рафінованого цукру, олії та молочних продуктів. Охолодженим можна зберігати до шести місяців.

Яєчний продукт має широкий спектр застосування у стравах на основі яєць, включаючи омлет, яєчню та французькі тости.

Piperleaf мали на меті створити альтернативу, що є більш стабільною, доступною, легкою у приготуванні та яка б чудово підходила для людей з різними харчовими вподобаннями, будь то веганське, вегетаріанське чи безлактозне меню, пояснює Аншул Агарвал, засновник компанії.

Виробники кажуть, що Eggishh має менший вуглецевий слід, ніж звичайні яйця та виготовляється екологічно чистим способом.

Яєчний продукт вже доступний для покупки на сайті компанії та незабаром запуститься на інших індійських платформах електронної комерції.

А тим часом, в Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганські яйця та м’ясо.

Джерело: Vegconomist, Piperleaf

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

СМАК ПЕРЕМОГИ. Повний рейтинг інноваційних харчових компаній України – 2024

NEWFOOD.UA — портал про нові харчові технології, склав перший в Україні Рейтинг «ТОП-25 інноваційних харчових компаній». У список переможців...

Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market

Boris Shestopalov is a foodtech evangelist. He represents the generation of business people who create new meanings in seemingly...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Китайці створили колірний індикатор «свіжості» морепродуктів, надихнувшись хамелеоном

Ключовою частиною виробництва морепродуктів є здатність виявляти диметиламін та...

Які компанії є лідерами ринку альтернативного протеїну?

Beyond Meat — американська компанія, що була заснована у...

Пломбір із козячого молока та сири в кропиві — на Прикарпатті створюють незвичайні продукти

Морозиво з козячого молока — експеримент “Ми зупинилися тільки на...

Вибір редактора
В продовження теми