Рослинні яйця з квасолі та вівса витіснять справжні з тарілок індійських споживачів

Індійська компанія з виробництва продуктів харчування на рослинній основі Piperleaf оголосила про запуск в країні альтернативних яєць Eggishh.

Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш тривалий термін зберігання, ніж інші рідкі яєчні продукти рослинного походження.

Компанія витратила більше року на розробку, дослідження та тестування, щоб переконатися, що продукт не тільки відтворює смак яєць, а й має такий же запах, текстуру та поживність, як звичайні яйця.

Рослинну альтернативу виготовляють з ізоляту білка квасолі мунг, вівсяної клітковини та картопляного крохмалю.

Eggishh не містить глютену, сої, холестерину, штучних добавок, рафінованого цукру, олії та молочних продуктів. Охолодженим можна зберігати до шести місяців.

Яєчний продукт має широкий спектр застосування у стравах на основі яєць, включаючи омлет, яєчню та французькі тости.

Piperleaf мали на меті створити альтернативу, що є більш стабільною, доступною, легкою у приготуванні та яка б чудово підходила для людей з різними харчовими вподобаннями, будь то веганське, вегетаріанське чи безлактозне меню, пояснює Аншул Агарвал, засновник компанії.

Виробники кажуть, що Eggishh має менший вуглецевий слід, ніж звичайні яйця та виготовляється екологічно чистим способом.

Яєчний продукт вже доступний для покупки на сайті компанії та незабаром запуститься на інших індійських платформах електронної комерції.

А тим часом, в Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганські яйця та м’ясо.

Джерело: Vegconomist, Piperleaf

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Скандинави питимуть український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами

Цього року компанія прийняла участь у найбільшій скандинавській виставці Nordic Organic Food Fair 2022, яка проходила у Швеції.Ринок Скандинавії...

Ізраїльський стартап масштабує виробництво преміальної риби із пробірки

Компанія стверджує, що її культивований блакитний тунець вироблений відповідно до стандартів не ГМО продуктів. Він повторює текстуру, смак і поживну...

Питна формула. Херсонська компанія робить амарантові вершки за технологією гідроудару

Тетяна Осипенко, керівник компанії, розповіла newfood.ua: на ці лінійки дали позитивні висновки Міністерство охорони здоров’я та науково-дослідні установи Національної...

Їжа з кактусів лікуватиме запалення та боротиметься з ожирінням — дослідження

Продукти на основі кактусів є перспективною функціональною їжею.Зокрема, одне із досліджень демонструє багатофункціональність харчових продуктів, створених шляхом додавання Limosilactobacillus...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Литовці пакуватимуть їжу в нанокоробки, які поглинатимуть зайвий жир

На заміну картонним харчовим контейнерам, вкритим поліетиленовою плівкою, прийшла...

В розробку рослинної риби для масмаркету інвестують $1,5 млн

Загалом на реалізацію проєкту було виділено 1,9 млн канадських...

Макаронні монстри: науковці розробили 3D-макарони, які набувають об’єму під час варіння

Технологія «канавок» або «механізм морфінгу» передбачає створення плоских макаронних...

Biobake Fresh Rich — новий фермент, який продовжує термін придатності солодкої випічки

Biobake Fresh Rich – це ферментний розчин для солодкої...

Вибір редактора
В продовження теми