Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш тривалий термін зберігання, ніж інші рідкі яєчні продукти рослинного походження.
Компанія витратила більше року на розробку, дослідження та тестування, щоб переконатися, що продукт не тільки відтворює смак яєць, а й має такий же запах, текстуру та поживність, як звичайні яйця.
Рослинну альтернативу виготовляють з ізоляту білка квасолі мунг, вівсяної клітковини та картопляного крохмалю.
Eggishh не містить глютену, сої, холестерину, штучних добавок, рафінованого цукру, олії та молочних продуктів. Охолодженим можна зберігати до шести місяців.
Яєчний продукт має широкий спектр застосування у стравах на основі яєць, включаючи омлет, яєчню та французькі тости.
Piperleaf мали на меті створити альтернативу, що є більш стабільною, доступною, легкою у приготуванні та яка б чудово підходила для людей з різними харчовими вподобаннями, будь то веганське, вегетаріанське чи безлактозне меню, пояснює Аншул Агарвал, засновник компанії.
Виробники кажуть, що Eggishh має менший вуглецевий слід, ніж звичайні яйця та виготовляється екологічно чистим способом.
Яєчний продукт вже доступний для покупки на сайті компанії та незабаром запуститься на інших індійських платформах електронної комерції.
А тим часом, в Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганські яйця та м’ясо.
Джерело: Vegconomist, Piperleaf