Компанія побудує новий екологічний завод на території підприємства у Лінкольнширі (Великобританія).
Naylor Farms розробив унікальний запатентований процес холодної екстракції, що дозволяє отримати з капусти функціональні білкові інгредієнти.
Для переробки братимуть суміш цілого врожаю, листя та якісних обрізок від виробництва капусти.
У компанії стверджують, що білок на основі капусти з місцевих джерел є стійкою альтернативою, яка не містить алергенів та не є ГМО.
«Капуста повністю простежується від поля до споживача, є стійкою та відносно простою у вирощування з високою урожайністю», — пояснює Саймон Нейлор, генеральний директор Naylor Farms.
Оскільки нове виробництво буде розташоване на території компанії, екологічний слід від поля до переробки буде мінімальний, додав він.
Варто зазначити, що будівля нового заводу передбачає збір та переробку дощової води, а надлишок тепла від переробки використовуватимуть на опалення заводів.
Університет Лінкольна також братиме участь у розробці та створенні внутрішнього навчального та дослідницького центру.
Наразі Naylor Farms очікують дозвіл на будівництво своєї установки.
Нагадаємо, що каліфорнійська компанія Plantible Foods створила найстійкіший у світі білок з ряски.
Джерело: Vegconomist, Food Manufacture