Безалкогольні винні концентрати – британці хочуть перевинайти Каберне Совіньйон

Британська компанія Jukes Cordialities створила вино – без процесу ферментації та без вмісту алкоголю.

Заснована винним критиком та письменником Метью Джуксом, компанія прагне розкрити у своїх напоях ту ж багатогранність, що і пляшка Каберне Совіньйон. 

За смаком – це саме те, що може задовільнити справжніх поціновувачів вина, але котрі не можуть вживати алкоголь з певних причин, як то водіння, вагітність, релігійні погляди, стан здоров’я тощо.

Кожна пляшка Jukes містить майже столову ложку органічного яблучного оцту. Тож пити Jukes щодня – це як вживати славнозвісне «яблуко в день», але набагато приємніше.

В безалкогольних напоях Jukes змішані натуральні фрукти, овочі, трави та спеції з органічним яблучним оцтом.

Альтернативні вина випускаються у невеликих пляшках об’ємом 30 мл (~1 унція), які містять дві порції. Перед подачею вміст половини пляшки необхідно змішати з 5 унціями охолодженої негазованої або газованої води чи тоніку.

Jukes 1 імітує біле вино зі смаком персика, цитрусових, зелені та огірка

Jukes 8 натхненний рожевими нотами дині, груші, ревеню та граната. Темно-пурпурно-червоний Jukes 6 – фруктовий та пряний, з нотками ягід та сливи. 

“Ми прагнемо забезпечити відмінний смак. Вживання безалкогольних напоїв не повинно означати погіршення смаку”, – кажуть у компанії.

Порція напою містить лише 18 ккал

Нагадаємо, безалкогольне вино буде у переліку топових трендів у 2022 році.

Джерела: Jukes Cordialities, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Часниковий ас: українці помістили часник у гранули та презентували в Дубай

Це — біологічно активні добавки (БАДи) у вигляді капсул на основі перетертого в порошок часнику.За словами Наталії Сударкіної, управляючого...

У Львові виготовляють унікальне морозиво – з кропом, креветками та беконом

Виробництво Ice Cream Shop заснував колишній фінансист Назар Захарій. Проте ця історія має сімейне підґрунтя – у 1992 р....

Виробництво цього горіха росте в геометричній прогресії. Ринок чекають нові суперпродукти

Згідно галузевого прогнозу, попит на горіхи макадамії зросте з $1,45 млрд у 2023 році до $2,43 млрд у 2028...

Український бренд створює шоколад із інгредієнту для бальзамування мумій

Керобові плитки – це здорова альтернатива традиційному шоколаду, говорять у компанії.Такий смаколик не містить кофеїну, глютену, має низький вміст...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

На відновлення постраждалого від війни виробництва можна отримати 800 тис. грн

Програму реалізує Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Агентство...

Схрумати хробака: вчені ЄС підтвердили безпечність білку з личинок комах

Європейське управління з безпеки харчових продуктів (EFSA — Далі)...

Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення...

Вибір редактора
В продовження теми