Фінансування є першим капіталовкладенням нового інвестора World Fund, який і очолив раунд.
Juicy Marbles створили рослинний стейк з філе міньйону, який вони описують як «ніжний шматок рослинного м’яса з насиченою і рівномірно розподіленою мармуровістю».
Компанія розробила власну запатентовану технологію 3D-складання, що дає змогу створювати шматки альт-м’яса преміум класу з повним контролем над формою, текстурою, мармуровістю, смаком, ароматом та поживністю.
«Для нас було важливо, щоб цей процес не пошкодив харчовий профіль продукту, гарантуючи, що споживачі отримають корисний, поживний шматок м’яса», — каже Майдж Хроват, співзасновник і технічний директор Juicy Marbles.
На відміну від інших виробників, компанія пропонує сирий шматок, який можна готувати відповідно до власних вподобань.
Саме ж м’ясо роблять з ізолятів білка пшениці та соєвого білка і соняшникової олії.
Для ідеального соковитого стейку достатньо додати спеції та підсмажити на олії
Досить легко отримати хрустку скоринку та майже неможливо зіпсувати, на відміну від тваринного аналогу.
Наразі компанія будує плани щодо створення «гігафабрики стейків на рослинній основі», заявив Лука Сінчек, головний операційний директор Juicy Marbles.
Нагадаємо, японські вчені «надрукували» яловичий стейк за ціною $900 за півторасантиметровий шматок.
Джерело: Vegconomist