Веганські яйця Perfeggt — складний продукт на основі рослин, серед основних інгредієнтів якого — квасоля фава. Готуються у вигляді омлету.
«Ми очікуємо, що Perfeggt швидко займе значну частку на ринку та досягне високого, стійкого зростання завдяки безперервному впровадженню інновацій у найближчі роки», — заявили в компанії.
Дебютний продукт запустять на початку наступного року в Німеччині, Швейцарії та Австрії, а потім і на інших європейських ринках.
«Ми більш ніж впевнені, що настав час переосмислити яйця як частину нашого щоденного раціону», — прокоментувала Таня Богуміл, генеральний директор Perfeggt
Бернд Беккер, директор з продуктів Perfeggt, який 25 років очолював дослідження і розробки компанії Rügenwalder Mühl, лідера ринку вегетаріанських і веганських альтернатив м’ясу, додав, що ключовими у даному випадку є смак і текстура.
«Тому ми зосереджені на лазерному підборі правильних білків і ліпідів рослинного походження, які дозволяють нам відтворити надзвичайно складні багатофункціональні та універсальні характеристики яйця та його непересічний смак», — сказав він.
Нагадаємо, раніше в Ізраїлі створили секретний інгредієнт, що значно покращить веганські яйця.
Джерела: Perfeggt, Vegconomist.