Американці знайшли спосіб здешевити рослинне молоко і зробити його смачнішим

Американська компанія CP Kelco, що має виробничі потужності по всьому світу, зокрема, у США, Європі та Китаї, знайшла спосіб здешевити рослинне молоко, створивши розчин гелланової камеді під брендом KELCOGEL DFA Gellan Gum.

Як зазначають у компанії, частіше за все молочні альтернативні напої збагачують продукти додатковим білком, кальцієм та вітамінами, що вимагає балансування вмісту мікроелементів.

Крім того, напої включають камедь рожкового дерева як додатковий текстуруючий інгредієнт, щоб забезпечити в’язкість та інші органолептичні показники, яких споживачі очікують від молока.

KELCOGEL DFA Gellan Gum, остання інновація CP Kelco, допомагає і забезпечити бажану в’язкість суспензії, і отримати ті ж відчуття у ротовій порожнині, що і від вживання молока.

А заодно – допомогти виробникам нетваринного молока скоротити список інгредієнтів.

«Оскільки споживчий попит на альтернативні напої з рослинних молочних продуктів продовжує зростати, пропозиція та ціни на камедь рожкового дерева лишаються нестабільними в усьому світі. Наша нова геллановая камедь KELCOGEL DFA служить перевіреним альтернативним рішенням для заміни або зменшення обсягу камеді рожкового дерева в рецептурах таких напоїв», — сказав Шоу Гілмер, старший директор стратегічної платформи у CP Kelco.

З новим сортом гелланової камеді розробники альтернативного молока спростять його склад та знизять загальну вартість виробництва без шкоди для якості.

До слова, KELCOGEL Gellan Gum була вперше відкрита CP Kelco ще 40 років тому як бактеріальна культура у ставку з ліліями. Сьогодні гелланову камедь виробляють шляхом ферментації, і вона продовжує вдосконалюватися в технологічних інноваціях.

Раніше newfood.ua повідомляв що інноваційний стартап задля екології хоче замінити молоко від мільйонів корів на лабораторне.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

8 найкращих веганських протеїнових порошків

Якщо ви хочете перекусити на ходу або швидко відновити енергію після тренування, є багато різноманітних білкових порошків на рослинній...

Їжа з кактусів лікуватиме запалення та боротиметься з ожирінням — дослідження

Продукти на основі кактусів є перспективною функціональною їжею.Зокрема, одне із досліджень демонструє багатофункціональність харчових продуктів, створених шляхом додавання Limosilactobacillus...

Виробники готової їжі можуть отримати 8 млн грн гранту на модернізацію

Згідно з умовами грантової програми, підприємства можуть отримати грант до 8 млн грн на розвиток бізнесу. Ці кошти вони...

Виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій

Адаптогенні напої є останнім доповненням до портфоліо ферментованих напоїв Lifeway з вівсом. У їх складі – десять живих і...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Бийте посуд, я плачу. Луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи

«Тана» уже розробила стратегію на найближчі 3 роки й...

Nestlé починає продажі в Україні продуктів з рослинного м’яса

Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена ​​в Україні рослинними котлетами...

Вибір редактора
В продовження теми