Impossible Foods довів суму фінансування свого веганського м’ясного бренду до «неможливих» $2 млрд

Гігант альт-м'ясної промисловості Impossible Foods закрив останній раунд фінансування на суму $500 млн під керівництвом існуючого інвестора Mirae Asset.

Останнє вливання капіталу підняло загальний обсяг фінансування «неможливих» до майже $2 млрд з моменту заснування у 2011 році.

Свіжі кошти підуть на розширення глобальної експансії бренду

Протягом останніх 14 місяців компанія вивела свій веганський асортимент ще на 4 ринки, включаючи ОАЕ, Австралію та Нову Зеландію, довівши присутність загалом до 7 країн.

«Нам пощастило мати чудових інвесторів, які вірять у довгострокову місію», — коментує Девід Бокері, фінансовий директор Impossible Foods.

У свою чергу, Томас Парк, президент Mirae Asset додав, що спільно з інноваторами альт-м’ясної промисловості, вони «продовжать трансформувати глобальну продовольчу систему для вирішення однієї з найважливіших проблем планети — зміни клімату».

Хоча Impossible найбільш відомий своїми флагманськими котлетами для гамбургерів, бренд розширив свій асортимент, включивши до нього ряд альтернатив, серед яких ковбаси, свинина, курячі нагетси.

Наразі продукцію «неможливих» можна знайти в близько 22 тис. продуктових магазинів та майже в 40 тис. закладів харчування по всьому світу.

Нещодавно Пет Браун, засновник і генеральний директор компанії натякав про вихід на IPO, описуючи цей крок, як «неминучий».

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

СМАК ПЕРЕМОГИ. Повний рейтинг інноваційних харчових компаній України – 2024

NEWFOOD.UA — портал про нові харчові технології, склав перший в Україні Рейтинг «ТОП-25 інноваційних харчових компаній». У список переможців...

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру вступу до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN). Тож випробувальна...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру, яка буде включати в себе не тільки ефективні CRM та...

Колишній науковець з Херсонщини варить кавунове варення та чавить олію з його насіння

Пекмез, або так званий «кавуновий мед», — це густа за консистенцією солодка маса, яка отримується шляхом випарювання кавунової сировини...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

На батьківщині лабораторного м’яса дозволили дегустувати їжу з пробірки

Уряд країни вчора оголосив, що довгоочікувані дегустації незабаром незабаром...

Center42 запрошує виробників продуктів та агропереробників взяти участь в освітньо-менторській програмі UA AgroGlobal Accelerator

Агенція інновацій Center42 пропонує агропереробникам (виробникам готових продуктів) приєднатися...

Японські вчені надрукували яловичий стейк по $900 за півторасантиметровий шматок

Для культивованої яловичини створення стейка за складом і структурою...

Елітний тунець із пробірки з’явиться в ресторанах через 2 роки

“Те, що ми робимо, — це різноманітне філе культивованої...

Німецький стартап отримав рекордні $58 млн на сосиски із коріння грибів

Це – найбільшая інвестиція в грибний міцелій у Європі Загальна...

Вибір редактора
В продовження теми