Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Американська корпорація General Mills стала першим великим харчовим брендом, який долучився до сегменту альтернативних молочних продуктів, створених методом точного ферментування.

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr — безтваринного сиру, створеного із сироватки Perfect Day, яка сама нещодавно вивела на ринок нові продукти.

«Bold Cultr — одна з перших у світі альтернатив сиру нового покоління, виготовлена ​​з білків, отриманих шляхом точної ферментації», – коментує Аманда Бест, співробітник відділу корпоративних комунікацій General Mills.

Новий сир тестуватимуть в окремих супермаркетах Hy-Vee по всій Міннесоті, де знаходиться штаб-квартира компанії.

«Ми впроваджуємо інновації. Це починається з вирішення реальних проблем споживачів, розробки проривних рішень, до підтримання брендів за рахунок масштабів та можливостей General Mills, прискорення їхнього зростання», — додав Даг Мартін, головний директор з динамічного зростання американської корпорації.

Bold Cultr на вигляд — звичайний плавлений сир

General Mills займається розробкою також скибочок та шматочків.

Коли Дрейк Еллінгбо, Лора Енгстром та Іллем Амегатчер засновували компанію, їх метою було «революціонізувати продукти тваринного походження». З розвитком інновацій це вдається.

Наразі саме сир стримує споживачів від переходу до рослинної чи флекситаріанської дієти, говорить Енгстром. Існуючі альтернативи не дають споживачам того задоволення, що справжній шматок тваринного сиру.

«Ми раді допомогти переосмислити, яким може бути сир, і вирішити цю проблему разом», — сказав співзасновник General Mills.

Джерела: Green Queen, General Mills

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Комахи замість рису, молока та бананів: британський ресторан подає унікальні страви

Британці отримали можливість споживати у їжу комах після схвалення відповідної перехідної домовленості парламентом кілька років тому. Першою мережею супермаркетів,...

Цибуля без сліз, яку 30 років розробляв аграрний гігант, почне продаватися у британських супермаркетах

«Цей тип цибулі ідеально підходить для того, щоб прибрати сльози з кухні, а солодкість чудово смакує до різноманітних страв,...

Автономні роботи з доставки їжі атакують «останню милю»

Останнім часом спостерігається стрімкий прогрес розвитку автономної доставки на останньому етапі, тобто безпосередньо до споживача.Так, у новому звіті Allied...

Побачення за яйця: виробник сніданків знайшов унікальний спосіб підтримати фермерів

Споживачі, які купують набір для приготування яєчні скрамбл Just Crack an Egg Scramble, отримують унікальний код для безплатної річної...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів...

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й...

Латте вже не те. З грибів та конопель розробили ідеальне рослинне молоко для кави

Обидва варіанти рослинного молока пройшли успішні тести серед баристів,...

Винахідник соломки для напоїв з огірків шукає інвесторів на Кickstarter

Зараз він збирає кошти на Kickstarter для того, щоб...

Український стартап виготовлятиме у Франції упаковку для їжі з опалого листя

Після цього стартап планує придбати щонайменше три інші заводи...

Вибір редактора
В продовження теми