Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Американська корпорація General Mills стала першим великим харчовим брендом, який долучився до сегменту альтернативних молочних продуктів, створених методом точного ферментування.

spot_img

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr — безтваринного сиру, створеного із сироватки Perfect Day, яка сама нещодавно вивела на ринок нові продукти.

«Bold Cultr — одна з перших у світі альтернатив сиру нового покоління, виготовлена ​​з білків, отриманих шляхом точної ферментації», – коментує Аманда Бест, співробітник відділу корпоративних комунікацій General Mills.

Новий сир тестуватимуть в окремих супермаркетах Hy-Vee по всій Міннесоті, де знаходиться штаб-квартира компанії.

«Ми впроваджуємо інновації. Це починається з вирішення реальних проблем споживачів, розробки проривних рішень, до підтримання брендів за рахунок масштабів та можливостей General Mills, прискорення їхнього зростання», — додав Даг Мартін, головний директор з динамічного зростання американської корпорації.

Bold Cultr на вигляд — звичайний плавлений сир

General Mills займається розробкою також скибочок та шматочків.

Коли Дрейк Еллінгбо, Лора Енгстром та Іллем Амегатчер засновували компанію, їх метою було «революціонізувати продукти тваринного походження». З розвитком інновацій це вдається.

Наразі саме сир стримує споживачів від переходу до рослинної чи флекситаріанської дієти, говорить Енгстром. Існуючі альтернативи не дають споживачам того задоволення, що справжній шматок тваринного сиру.

«Ми раді допомогти переосмислити, яким може бути сир, і вирішити цю проблему разом», — сказав співзасновник General Mills.

Джерела: Green Queen, General Mills

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Крафтовим виробникам роздають гранти на автентичні продукти

Переможці конкурсу отримають мікрогрант у сумі 1500 грн на втілення автентичної ідеї.Якщо ідея виробу виявиться конкурентоспроможною та цікавою для...

«Ряба» пішла на зліт: МХП йде на вулиці з шаурмою та нагетсами

Це – заклади вуличної їжі, місця швидкого харчування з шаурмою Döner Market, йдеться у матеріалі Укрінформ.«Торік ми розробили цікавий...

П’ять найкорисніших овочів для зміцнення імунітету

Імунна система кожної людини – це захисний бар'єр для організму, який знешкоджує будь-яку потенційну загрозу – інфекції, шкідливі мікроби,...

Майже $1 млн зібрав шведський стартап на розробку жиру для рослинних стейків

Раунд очолив Nordic FoodTech VC, серед решти інвесторів —венчурна група Paulig PINC, Purple Orange Ventures та Chalmers Ventures.Спочатку компанія...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Австралійці роблять унікальні горілку, джин, лікер та перший у світі віскі з овечої сироватки

Винокурню власники ферми створили як екологічний спосіб переробки відходів...

Редакція першого українського порталу про новітні харчові технології NEWFOOD.UA складає рейтинг інноваційних харчових компаній

Учасниками рейтингу стануть: українські компанії, які виробляють технологічні харчові...

Вибір редактора
В продовження теми