Веганська баранина потрапила в мішленівські ресторани та кращі стейк-хауси Європи

Веганська яловичина та баранина потрапила у меню ресторанів, відзначених зірками Мішлен.

Розроблені харчовою технологічною компанією Redefine Meat, рослинні стейки подають у елітних ресторанах Німеччини, Нідерландів та Ізраїлю, а також у Великобританії, включаючи 22 стейк-хауси Марко П’єрра Уайта по всій країні.

Свою лінійку із 5 веганських продуктів під брендом New Meat” стартап вперше запустив в ізраїльському закладі харчування всього 5 місяців тому. Пізніше він розширив асортимент за рахунок веганських стейків, і уже вони дебютували в найпрестижніших ресторанах Європи.

Це — цільні нарізки “яловичини” і “баранини”, соковиті і з міцною текстурою м’яса 

«Ми досягли такого рівня переваги смаку та текстури, який здивував найвідоміших кухарів у світі», — поділилася Ешчар Бен-Шітріт, засновник і генеральний директор стартапу.

Тепер всесвітньо відомий британського шеф-кухар Марко П’єр Уайт подаватиме рослинну ягнятину у стейк-хаусах по всій у Великобританії. Також в списку — шеф-кухар голландської телезнаменитості Рон Блаув, і Йоахім Гернер із двома зірками Мішлену.

«Коли я вперше скуштував Redefine Meat, я був вражений, — поділився Марко П’єр Уайт. — Світ має їсти менше м’яса, але реальність така, що досі м’ясні продукти рослинного походження не досягли рівня якості та універсальності, необхідного для нашого меню. Продукти Redefine Meat’s New-Meat є геніальними, вони мають усі переваги рослинного походження та безкомпромісні щодо смаку та текстури».

Окрім стейків, ресторани-партнери уже вписали в меню бургери преміум-класу Redefine, а також сосиски, фарш, шашлики з баранини — на 100% рослинні.

Нагадаємо, вірусний апокаліпсис зумовив шалений ріст ринку альтернативного молока та м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Екстрачорний шоколад АВК першим в Україні отримав міжнародну веганську ліцензію V-Label

Екстрачорний шоколад АВК тепер офіційно рекомендовано для людей, які дотримуються рослинної дієти. Варто зазначити, що відповідний сертифікат отримує лише...

Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase...

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в $52 млн Компанія оголосила про проект в Атланті через чотири місяці...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Тренди ринку здорового харчування: новинки, тенденції правильного харчування у 2022 році

Сьогодні тренд на здорове харчування перестає бути просто захопленням,...

Інновації в харчовій промисловості: здобутки та перспективи майбутнього

Новий сорт гороху з високим вмістом білка, морозиво, вирощене...

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку...

Винахідник соломки для напоїв з огірків шукає інвесторів на Кickstarter

Зараз він збирає кошти на Kickstarter для того, щоб...

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була...

Вибір редактора
В продовження теми