Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Каліфорнійський виробник сироваткового протеїну без тварин Perfect Day спільно з першим у світі вуглецево-нейтральним оздоровчим брендом Natreve запускають лінійку протеїнових порошків.

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній сироватці протеїн від Perfect Day.

Його виготовляють шляхом точної ферментації, забезпечуючи всі поживні переваги білків коров’ячого молока з меншим впливом на навколишнє середовище.

Виробництво протеїну Perfect Day створює до 97% менше викидів парникових газів, ніж традиційні методи.

Кожна порція Mooless містить 20 гр культивованого білка та травний фермент повного спектру для підтримки продуктивності організму і щоденного здоров’я.

Безтваринний молочний протеїн, готовий до змішування, буде доступний у чотирьох смаках: ванільний кекс, брауні з шоколадною помадкою, вершкове печиво та полуничний пиріг.

«Після підкреслення функціональності нашого білка в вершковому сирі, морозиві та хлібобулочних виробах, ця нова категорія висуває перевагу поживності на перший план», — коментує Райан Пандя, співзасновник і генеральний директор Perfect Day.

«Наші молочні інгредієнти без тварин знаходять комерційно-життєздатне використання в нових категоріях, що підтверджує їх стійкість та екологічність», — додав він.

Natreve є першим партнером Perfect Day у категорії спортивного харчування.

Офіційний запуск протеїнових порошків без тварин Mooless очікується на початок 2022 року.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найшвидший протеїн у світі: німці виготовляють білок із мікробів за 24 години

За словами генеральної директорки компанії Кателіньє Бекерс, багато біотехнологічних стартапів зіштовхуються з труднощами при масштабуванні виробництва, зупиняючись на зовсім...

Індійський стартап вперше в історії створив «безмолочне» вершкове масло

Веганське масло WhiteCub позбавлене будь-яких етерифікованих жирів, трансжирів або пальмової олії, акцентує виробник.«Я завжди любила тварин. Використання продуктів тваринного...

За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки шарнірні роботні руки просто пересувають чашки та морозиво в капсулах,...

Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180 млн.Варто відмітити, що це один з найбільших інвестиційних раундів серед...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Ізраїльська компанія створила веганський майонез на основі нуту

Нейтральний смак нуту дозволяє широко застосовувати його ізолят у...

Більше комбучі та квашеної капусти: продажі їжі для зміцнення імунітету зросли на 50%

Щоб зробити такий висновок, дослідники проєкту Packaged Facts проаналізували...

Творець першої у світі лабораторної риби поглине ще одну велику компанію

Ця угода призведе до появи світового лідера в галузі...

Danone створила йогурт, який можна їсти виделкою. Поки без ножа

Oikos – це грецький знежирений йогурт. Вміст фруктів у...

Вчені знайшли консервант, який дозволяє їсти м’ясо сирим

New Chua — закуска із ферментованого свинячого м’яса. Їдять...

Вибір редактора
В продовження теми