Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Каліфорнійський виробник сироваткового протеїну без тварин Perfect Day спільно з першим у світі вуглецево-нейтральним оздоровчим брендом Natreve запускають лінійку протеїнових порошків.

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній сироватці протеїн від Perfect Day.

Його виготовляють шляхом точної ферментації, забезпечуючи всі поживні переваги білків коров’ячого молока з меншим впливом на навколишнє середовище.

Виробництво протеїну Perfect Day створює до 97% менше викидів парникових газів, ніж традиційні методи.

Кожна порція Mooless містить 20 гр культивованого білка та травний фермент повного спектру для підтримки продуктивності організму і щоденного здоров’я.

Безтваринний молочний протеїн, готовий до змішування, буде доступний у чотирьох смаках: ванільний кекс, брауні з шоколадною помадкою, вершкове печиво та полуничний пиріг.

«Після підкреслення функціональності нашого білка в вершковому сирі, морозиві та хлібобулочних виробах, ця нова категорія висуває перевагу поживності на перший план», — коментує Райан Пандя, співзасновник і генеральний директор Perfect Day.

«Наші молочні інгредієнти без тварин знаходять комерційно-життєздатне використання в нових категоріях, що підтверджує їх стійкість та екологічність», — додав він.

Natreve є першим партнером Perfect Day у категорії спортивного харчування.

Офіційний запуск протеїнових порошків без тварин Mooless очікується на початок 2022 року.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Слідом за Безосом і Гейтсом нові інвестори вклали у вулканічне м’ясо $350 млн

Таким чином, загальне фінансування компанії склало $500 млн.Раунд очолив SoftBank’s Vision Fund 2, до якого приєдналися нові інвестори, включаючи...

«Продуктами року» 2022 споживачі назвали рослинний чеддер та котлети із грибів

«Це найбільша нагорода за інноваційні продукти, яку обирають споживачі. Вона служить еталоном для прогнозування головних інтересів і тенденцій на...

Ринок сухих сніданків зросте на третину. В тренді — беззернові та протеїнові

До 2025 року показник досягне $75,44 млрд.У лондонській аналітичній компанії GlobalData пояснюють, що категорія готових сніданків зросла через сплеск...

Прикарпатський фермер створив хамон із баранини. Рецепту — сотні років

Василь Стефурак очолює ГО «Асоціація вівчарів» та має великі успіхи в селекції овець.  Зокрема, він акліматизував європейських тварин та...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

У топі питань, які найбільше хвилюють виробників, дистриб’юторів харчових...

Стартап зібрав із молекул смак пива. На черзі – їжа та парфуми

На вдосконалення технології компанія вже отримала $7,5 млн інвестицій Інновація...

Ізраїльський стартап навчився вирощувати тилапію у лабораторії

Зараз компанія створює банк генетичних клітин риби, використовуючи свою...

Молоді науковці із Німеччини створили нейропляшку, яка «обманює» смакові рецептори людини

По суті споживачі «обманюють мозок», використовуючи пляшку Air Up.Система...

Вчені взялися надрукувати рибу без кісток — за допомогою водоростей, стовбурових клітин та струму

Команда вчених приступила до розробки інноваційної технології вирощування філе...

Вибір редактора
В продовження теми