Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Каліфорнійський виробник сироваткового протеїну без тварин Perfect Day спільно з першим у світі вуглецево-нейтральним оздоровчим брендом Natreve запускають лінійку протеїнових порошків.

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній сироватці протеїн від Perfect Day.

Його виготовляють шляхом точної ферментації, забезпечуючи всі поживні переваги білків коров’ячого молока з меншим впливом на навколишнє середовище.

Виробництво протеїну Perfect Day створює до 97% менше викидів парникових газів, ніж традиційні методи.

Кожна порція Mooless містить 20 гр культивованого білка та травний фермент повного спектру для підтримки продуктивності організму і щоденного здоров’я.

Безтваринний молочний протеїн, готовий до змішування, буде доступний у чотирьох смаках: ванільний кекс, брауні з шоколадною помадкою, вершкове печиво та полуничний пиріг.

«Після підкреслення функціональності нашого білка в вершковому сирі, морозиві та хлібобулочних виробах, ця нова категорія висуває перевагу поживності на перший план», — коментує Райан Пандя, співзасновник і генеральний директор Perfect Day.

«Наші молочні інгредієнти без тварин знаходять комерційно-життєздатне використання в нових категоріях, що підтверджує їх стійкість та екологічність», — додав він.

Natreve є першим партнером Perfect Day у категорії спортивного харчування.

Офіційний запуск протеїнових порошків без тварин Mooless очікується на початок 2022 року.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інноваційний український foodtech зародиться із кластерів із потужними R&D центрами — Борис Шестопалов, HD-group

Як забезпечити цю трансформацію — newfood.ua розповів Борис Шестопалов, акціонер компаній HD Group, GFS, а також ідеолог Volia Agri-Food...

Трохи технологій і багато творчості: якими будуть успішні ресторани майбутнього

Мінімізація точок дотику у приміщенні між людьми вимагатиме трохи технологій та багато творчості.У 2021 та наступних роках ресторани прагнутимуть...

Виробники синабонів із сиром брі відкривають власне кафе. Замовлення зросли в 10 разів

Заклад буде розташований на вулиці Гоголівській, там же знаходиться і виробництво. Наразі власниці — Оля і Настя Бабенцови — займаються...

Невидиме випромінювання та гриби: вчені створили вітаміни для веганів

Згідно угоди, зусилля Scelta Inside будуть спрямовані на використання власної глобальної клієнтської бази для маркетингу, розповсюдження та продажів, а...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Клієнтам Uber Eats ланчі доставлятимуть роботи

Роботизована служба доставки на вимогу буде доступна клієнтам Uber...

Чому ми всі маємо їсти білок, і де його шукати тим, хто не їсть тварин

Білок, він же протеїн, має бути в раціоні всіх,...

Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

Мета розробників – допомогти споживачам максимально використовувати придбані продукти...

Стартап, що виробляє шкіру із грибів для модного бренду, зібрав сотні мільйонів на новий завод

Фінансування піде на розширення виробництва флагманського продукту під назвою...

На крафтове виробництво сиру та меду можна отримати 100 тис. грн

Заявку на грант можуть подати підприємці з-поміж ВПО, які...

Вибір редактора
В продовження теми