Французьке гібридне молоко відкрило нову категорію на ринку молочних продуктів

У Франції на ринок вийшов абсолютно новий напій, що на 50% складається з коров’ячого молока і на 50% — з рослинних інгредієнтів.

Сучасні споживачі прагнуть збагачення асортименту продуктів харчування, що відрізнятимуться чудовим смаковим та здоровим харчовим профілем.

Компанія Triballat Noyal пропонує потенційне рішення попиту сучасного споживача — гібридне молоко.

Новий бренд Paquerette&Compagnie представлений молочними напоями зі смаком вівса, мигдалю та лісового горіха.

Коров’яче молоко для виготовлення інноваційного продукту збирають з французького регіону Бретань, тим самим підтримуючи місцевих фермерів.

Замінюючи половину тваринного молока рослинним, вдається отримати напій з меншим вмістом цукру, відмінним смаковим профілем, високим вмістом кальцію та білка.

На смак гібридне молоко більше схоже  на традиційне, проте містить «трохи смаку рослинного продукту».

«Це як ароматизоване молоко, але зроблене шляхом природного поєднання з рослинними інгредієнтами», — пояснюють виробники.

З точки зору функціональності, тваринний і рослинний інгредієнти добре поєднуються між собою, проте перед вживанням рекомендується струсити напій, подібно до рослинного молока.

Нова лінійка не містить ароматизаторів чи сторонніх добавок, може похвалитися «чистою етикеткою» та має нижчий вміст лактози відповідно.

Paquerette&Compagnie наразі доступна у Франції та ймовірно, невдовзі розшириться на зовнішні ринки, кажуть виробники.

А поки що найвищу нагороду за інноваційність отримало веганське кунжутне молоко зі смаком лісового горіха.

Джерело: Food Navigator

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.Свій продукт...

Nestle випустила пляшки для води, які містять на 40% менше пластику

Компанія заявила, що її нові пляшки для природної мінеральної води Vittel®, призначені для користування аналогічно традиційній тарі, але мають...

Стартап змінив гени бактерій, щоб отримати казеїн без тварин

Інноваційний продукт виготовлений із запатентованого бактеріального штаму шляхом точної ферментації. Він є генетично ідентичним молочному казеїну, але виготовляється без...

На Розточчі варять сири з темним пивом та копченю цибулею

Сироварня розташована в селі Рокитне, поруч з національним парком "Розточчя", де проходить великий європейський вододіл. Майстерня оточена горбистою місцевістю з...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Українська компанія шиє товари з риб’ячої шкіри, яку купує у ісландських фермерів

«Уже розробили першу лінійку для чоловіків, і скоро вона...

Бренд Unilever створив синьо-жовті кросівки із залишків їжі, що йде у смітник

Гриби, кукурудза, яблука та виноград – тепер вони можуть...

Штучне морозиво опиниться поза законом: за порушення штрафуватимуть на 10000 євро

Морозиво, або як його там називають джелато, стало одним...

В Україні роздадуть 2 млн євро грантів на бізнес з виробництва харчів

За умовами конкурсу, організатори збираються виділити 2 млн євро...

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати...

Вибір редактора
В продовження теми