Французьке гібридне молоко відкрило нову категорію на ринку молочних продуктів

У Франції на ринок вийшов абсолютно новий напій, що на 50% складається з коров’ячого молока і на 50% — з рослинних інгредієнтів.

Сучасні споживачі прагнуть збагачення асортименту продуктів харчування, що відрізнятимуться чудовим смаковим та здоровим харчовим профілем.

Компанія Triballat Noyal пропонує потенційне рішення попиту сучасного споживача — гібридне молоко.

Новий бренд Paquerette&Compagnie представлений молочними напоями зі смаком вівса, мигдалю та лісового горіха.

Коров’яче молоко для виготовлення інноваційного продукту збирають з французького регіону Бретань, тим самим підтримуючи місцевих фермерів.

Замінюючи половину тваринного молока рослинним, вдається отримати напій з меншим вмістом цукру, відмінним смаковим профілем, високим вмістом кальцію та білка.

На смак гібридне молоко більше схоже  на традиційне, проте містить «трохи смаку рослинного продукту».

«Це як ароматизоване молоко, але зроблене шляхом природного поєднання з рослинними інгредієнтами», — пояснюють виробники.

З точки зору функціональності, тваринний і рослинний інгредієнти добре поєднуються між собою, проте перед вживанням рекомендується струсити напій, подібно до рослинного молока.

Нова лінійка не містить ароматизаторів чи сторонніх добавок, може похвалитися «чистою етикеткою» та має нижчий вміст лактози відповідно.

Paquerette&Compagnie наразі доступна у Франції та ймовірно, невдовзі розшириться на зовнішні ринки, кажуть виробники.

А поки що найвищу нагороду за інноваційність отримало веганське кунжутне молоко зі смаком лісового горіха.

Джерело: Food Navigator

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Капучино» з грибів та смажені крумплі — оригінальні розробки закарпатських рестораторів

Ресторан, як і решта виробництва, розташована у селі Нижнє Селище, та наслідує аналогічні принципи – робота з місцевими постачальниками,...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

В Ізраїлі представили перший в світі стейк рибай на основі клітин, надрукований на 3D принтері

Технологія 3D-біодруку Aleph Farms поєднує в собі культивування клітин і 3D-друк. Як зазначають в компанії, живим клітинам коров'ячої тканини...

Букети на обід. Міні-ферма під Києвом вирощує для ресторанів їстівні квіти

«МоркваФерма», сімейне міні-господарство поблизу Борисполя (Київська область), разом з традиційною картоплею та цибулею взялося вирощувати незвичайну нішову продукцію –...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту...

Генетично змінена соя виробляє казеїн та стане основою для моцарели

Стартап використає залучені кошти для комерціалізації своїх перших сирних...

Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса

У Сінгапурі, який першим у світі законодавчо затвердив культивовану...

Український шеф-кухар створює унікальні спеції за давніми рецептами Півдня

Ікорна сіль – авторська розробка, що виготовляється з засоленої...

Вчені надрукували кальмарів з водоростей та відходів виробництва локшини

Отримані кільця кальмара вирізняються своїм вмістом білка. Їх можна...

Вибір редактора
В продовження теми