Nestlé створила кашу з побічних відходів своєї фабрики, щоб нагодувати бідні сім’ї

Nestlé розробила кашу на основі сорго та побічних продуктів одного зі своїх заводів, щоб зробити її достатньо поживною та доступною для небагатих сімей.

Сорго змішують із злаками, такими як пшениця та кукурудза

Зараз кашу тестують у Кот-д’Івуарі під брендом Golden Morn перед повноцінним регіональним запуском у 2022 році.

«Нашим пріоритетом є дати кожному можливість насолоджуватися доступною, поживною їжею», — говорить Тесфалідет Хайле, керівник науково-дослідного центру Nestlé в Кот-д’Івуарі.

Під час виробництва солоду на фабриці в Нігерії компанія отримує чимало побічного продукту, який зазвичай викидається

Використання його у рецептурі каш допомагає знизити вартість інгредієнтів і отримати варіант поживного сніданку, який можуть собі дозволити сім’ї з низьким рівнем доходу.

Таким чином, компанія отримує доступне джерело білка та клітковини, одночасно зменшуючи харчові відходи та втрати поживних речовин, пояснює Хайле.

До слова, протягом останніх місяців Nestlé випустила широкий спектр продуктів з використанням побічних потоків виробництва у різних категоріях – починаючи від сухих сніданків і кондитерських виробів, до кави та кормів для домашніх тварин.

Каша з сорго розроблена в науково-дослідному центрі Nestlé з використанням науково підтвердженої концепції харчування під назвою GrainSmart Balance. Вона передбачає досягнення правильного балансу вуглеводів і клітковини, що  підтримував би імунну систему.

«Нещодавно ми також запустили доступне сухе молоко Lactogen, кашу Cerevita у Східній Африці та збагачене сухе молоко Bear Brand на Філіппінах», – додав речник Nestlé.

Нагадаємо, раніше компанія інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Переселенці відкрили у Хмельницькому пекарню, де печуть «маріупольські слойки» з в’яленими томатами

Пекарню відкрили влітку 2023-го. До цього, розповідає Олексій Сапаров, півтора року вони займалися волонтерством. Родина облаштувала хостел для переселенців, забезпечуючи...

Корейці за допомогою точного бродіння створили досконалий сир з вівса

Минулого року Armored Fresh залучила $23 млн інвестицій, щоб розширити наявну лінійку популярних закусок в американському стилі.Компанія стверджує, що...

Лабораторна фуа-гра готується до виходу відразу на п’ять великих ринків світу

Традиційна фуа-гра є частиною культурної спадщини Франції, але її спірний метод виробництва — примусове годування качок для збільшення жирових...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру, яка буде включати в себе не тільки ефективні CRM та...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Кейтеринговий гігант запускає робота для друку рослинних гамбургерів

Розгортання робота шеф-кухаря SavorEat знаменує собою перше впровадження технології...

Американці за допомогою мікробів створили кальмара, котрий не відрізнити за текстурою від справжнього

Виготовлений із мікопротеїну методом мікробного бродіння, продукт за зовнішнім...

На Сумщині виготовлятимуть сири із грибами шиїтаке, які покращують пам’ять

Крем-сир має у складі безліч корисних бактерій, але жодного...

Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022...

Три десятки собак півроку тестуватимуть лабораторне м’ясо на смак

Компанія очікує відповіді від FDA щодо схвалення проєкту протягом...

Вибір редактора
В продовження теми