Nestlé створила кашу з побічних відходів своєї фабрики, щоб нагодувати бідні сім’ї

Nestlé розробила кашу на основі сорго та побічних продуктів одного зі своїх заводів, щоб зробити її достатньо поживною та доступною для небагатих сімей.

Сорго змішують із злаками, такими як пшениця та кукурудза

Зараз кашу тестують у Кот-д’Івуарі під брендом Golden Morn перед повноцінним регіональним запуском у 2022 році.

«Нашим пріоритетом є дати кожному можливість насолоджуватися доступною, поживною їжею», — говорить Тесфалідет Хайле, керівник науково-дослідного центру Nestlé в Кот-д’Івуарі.

Під час виробництва солоду на фабриці в Нігерії компанія отримує чимало побічного продукту, який зазвичай викидається

Використання його у рецептурі каш допомагає знизити вартість інгредієнтів і отримати варіант поживного сніданку, який можуть собі дозволити сім’ї з низьким рівнем доходу.

Таким чином, компанія отримує доступне джерело білка та клітковини, одночасно зменшуючи харчові відходи та втрати поживних речовин, пояснює Хайле.

До слова, протягом останніх місяців Nestlé випустила широкий спектр продуктів з використанням побічних потоків виробництва у різних категоріях – починаючи від сухих сніданків і кондитерських виробів, до кави та кормів для домашніх тварин.

Каша з сорго розроблена в науково-дослідному центрі Nestlé з використанням науково підтвердженої концепції харчування під назвою GrainSmart Balance. Вона передбачає досягнення правильного балансу вуглеводів і клітковини, що  підтримував би імунну систему.

«Нещодавно ми також запустили доступне сухе молоко Lactogen, кашу Cerevita у Східній Африці та збагачене сухе молоко Bear Brand на Філіппінах», – додав речник Nestlé.

Нагадаємо, раніше компанія інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мусульмани готові визнати м’ясо, вирощене в лабораторії, халяльним

Халяльні вимоги, викладені MUIS, включають забезпечення того, щоб клітинні лінії для виробництва культивованого м’яса були отримані від видів тварин,...

Чай, каву та пиво з канабісом — піонери ринку напоїв створили нові продукти

Марк Махоні, досвідчений інвестор з 35-річним досвідом у сегменті “хаотичного стартап-світу напоїв” розповідає, що перш ніж запустити відразу кілька...

Гриль на штучному інтелекті сам обирає рецепти для здорових страв

«Ми використовуємо інноваційні технології у поєднанні з датчиками всередині приладу, щоб визначати час приготування для різних страв», — пояснює...

$15 тис. за переїдання. У Китаї прийняли закон про марнотратство в їжі

Заходи щодо зменшення харчових відходів посилили після того, як президент Сі Цзіньпін назвав витрачену суму «шокуючою і страждаючою».За даними...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180...

Ізраїльський стартап вирощує в лабораторії 700 грамів курячого жиру за раз. Це — найбільше у світі

Технологія стартапу побудована на платформі Peace of Meat, бельгійської...

Французька роботизована їдальня створює кілька сотен страв на двох квадратних метрах

Заснований у 2020 році, стартап використовує залучений капітал для...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана»...

Свіжий бульйон у будь-якій точці світу: Unilever тестує «подорожуючі фабрики»

Компанія Unilever розпочала тестування портативних «подорожуючих фабрик». Нині одна...

Вибір редактора
В продовження теми