Корейський енергетик з пюре банану здобув прихильників серед американських зірок кіно

Американський актор Алекс Ланді стане новим амбасадором популярного південнокорейського енергетичного напою з бананів у США.

Banano Energy Drink виготовляється зі 100% бананового пюре з активним інгредієнтом куркуміном, відомим своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями.

Концепція Banano також включає амінокислоти ВСАА, що сприяють відновленню та росту м’язової тканини та покращують функцію печінки.

Крім того, енергетик містить L-аргінін для поліпшення функції нирок і кровообігу, таурин для роботи серця і мозку та натуральний кофеїн з гуарани.

Солодкість напою забезпечується природним банановим смаком, він не містить доданого цукру і має всього 35 калорій.

Прихильниками Banano є олімпійські спортсмени, серед яких дзюдоїст Сон Єон Кім, фехтувальниця Бон Гіл Гу, волейболіст Єон Кунг Кім та інші.

Крім того, напій пройшов тест Всесвітнього антидопінгового агенства за олімпійськими стандартами та був визнаний надійним енергетичним напоєм для спортсменів.

Наразі банановий енергетик підтримується корейським урядом у глобальній маркетинговій компанії.

В жовтні цього року оригінальний напій був запущений у США, де його представлятиме Алекс Ланді, відомий як доктор Ніко Кім з «Анатомії Грея».

Надпоживний енергетик доступний для покупки через онлайн-платформу Amazon за ціною $24,99 за упаковку із 10 пакетиків по 150 мл.

Нагадаємо, бренд харчових добавок Hyperbite Energy створив енергетичні жувальні цукерки.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Власник АВК про те, чому кондитерська компанія взялася за випуск рослинного м’яса

Компанія «АВК», один із трьох найбільших кондитерських брендів України, недавно відкрила для себе нову нішу, запустивши на ринок рослинне...

Рослинна ковбаса Beyond Meat та «немолочна» моцарела на тісті з нуту — так виглядає піца майбутнього

Banza - бренд, котрий став першим комерційним виробником основи для піци з нуту. Зараз його лінійка корисних продуктів поповниться двома...

Австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти

Aquamamma була розроблена провідним австралійським акушером для задоволення потреб у гідратації та електролітах для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні,...

Замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%

Система базується на голосовій платформі, створеній Apprente, яку McDonald's придбала два роки тому.Поки що рівень точності автоматизованої системи складає...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Веганська баранина потрапила в мішленівські ресторани та кращі стейк-хауси Європи

Розроблені харчовою технологічною компанією Redefine Meat, рослинні стейки подають...

Французи створили порошковий йогурт та кефір. З них можна робити солодощі і пекти піцу

Компанія Epi Ingredients презентувала нову концепцію добавок для кондитерських...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський...

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій...

Вибір редактора
В продовження теми