Сінгапурський виробник продає закуски із стародавніх зерен, що покращують психіку

Сінгапурський стартап Zenko Superfoods оприлюднив плани розповсюджувати свої здорові закуски з водяної лілії в Австралії та Південно-Східній Азії.

Флагманські закуски Zenko виготовляються з «стародавніх зерен»: сорго та махани — насіння квітки водяної лілії.

Махану збирають, сушать на сонці і смажать, використовуючи мінімум додаткових інгредієнтів.

Оригінальний смак закуски містить лише насіння та оливкову олію, інші — доповнені натуральними ароматизаторами.

Снеки не містять ГМО, глютену та є низькокалорійними

Крім того, закуски з махани покращують психічне самопочуття, підходять для діабетиків, допомагають при лактації та є природним афродизіаком.

«Ми не робимо більш корисні закуски з тих самих інгредієнтів, ми працюємо над новими інгредієнтами з мінімальною обробкою», — заявляє Воутер Дайк, співзасновник і генеральний директор Zenko.

Наразі першочергово компанія планує вийти на ринок Австралії, після — в Південно-Східну Азію, де незвичайними смаколиками вже зацікавились Малайзія, В’єтнам, Філіппіни та Індія.

Перш за все варто дослідити ринок кожної країни, щоб зробити закуски «купівельно доступними для середнього класу», коментує Дайк.

Серед довгострокових цілей передбачається вихід і на європейський ринок.

«Ми бачимо тут великий потенціал, але це займе трохи більше часу, оскільки тут ще потрібно популяризувати ринок здорових снеків», — коментує Воутер Дайк.

А тим часом чикагский стартап Blake’s Seed Based розробив снеки, які не містять жодного алергену.

Джерело: Bakery and Snacks, Zenko Superfoods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із вівса та водоростей: ринок рослинного молока подвоїться до 2030 року

На сьогодні ринок рослинної молочної продукції оцінюється в $12,6 млрд, і за прогнозами, він зростатиме зі швидкістю майже 11%...

Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18 поколінь виготовляють унікальну рибну закуску нарезуші — ферментовані суші.Загальновживані нарезуші...

Херсонський маслозавод випустив «середземноморську бринзу», що містить більше кальцію

Фетакса належить до розсільних сирів, має м’яку кремову консистенцію На смак він нагадує популярний крем-сир «Філадельфія», але вирізняється щільнішою текстурою,...

Захисники та захисниці можуть отримати 1 млн грн гранту на власний бізнес

Захисники і захисниці можуть отримати на ці цілі від 250 тис. грн до 1 млн грн. Їх партнер, з...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса

У Сінгапурі, який першим у світі законодавчо затвердив культивовану...

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при...

Carlsberg випускає лімітоване пиво «Львівське Фанатське» з розкладом матчів ЕВРО на етикетці

«Львівське Фанатське» — це світле пиво, що має чистий...

Виробник веганського меду удосконалив технологію та готується до запуску в Європі

Рік тому компанія провела два стартові раунди залучення інвестицій...

Вибір редактора
В продовження теми