Веганський стартап легендарного рок-музиканта купує ринковий гігант

Bettermoo(d), канадський молочний стартап, співзасновником якого нещодавно стала легенда рок-музики та прихильник рослинної їжі Браян Адамс, готується до виходу на біржу.

Бренд займається виробництвом замінника молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування кави тощо. 

Безмолочну лінію під назвою Moodrink планувалося випустити уже цієї зими

Зараз стартап оголосив про угоду з Happy Supplements (торгується під тикером «HAPY»), яка передбачає потенційне публічне розміщення на Канадській біржі цінних паперів.

Згідно з угодою, Happy Supplements придбає всі акції bestmoo(d) у обігу, що зробить безмолочний стартап частиною публічної компанії. 

Вихід на біржу принесе додаткове фінансування та доступ до бази інвесторів для швидкої реалізації «подальших амбіцій стати альтернативою тваринному молочному продукту та лідером ринку».

Зокрема, це допоможе новачку створити цілу лінійку альтернативних молочних продуктів.

Окрім розробки веганського молока, команда bestmoo(d) уже працює над замінниками масла, йогурту, сиру та навіть сметани.

До слова, рослинний ринок молочних продуктів є величезним, але це не стримує такі ж високі темпи зростання. За статистикою, тільки в США продажі веганських йогуртів, масла та сиру загалом досягли близько $2 млрд.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“We’ve started transforming from artisans to a foodtech company.” Dmytro Borysov – on trends in the restaurant business.

The coronavirus crisis has disrupted the restaurant business. New services, formats, and technological solutions allowed them to survive when...

На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення режиму доповненої реальності для користувачів.Тепер користувачі платформи можуть вчитися готувати...

Японці розробили стандарти для вирощування лабораторного м’яса на заводах та вдома

Компанії-члени консорціуму планують співпрацювати у п’яти різних сферах, щоб допомогти прискорити загальний розвиток сектору: джерело клітин, культуральне середовище, обладнання...

Київська сироварня варить унікальні сири — з хвоєю, рожевою м’якоттю та вугіллям

"Сироман" — не лише сироварня, але й крамниця-кав’ярня, де відвідувачі можуть насолоджуватись різноманіттям сирів з білою пліснявою, виготовлених з...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Український стартап створив девайси, які очищають воду з річки за 20 хвилин

Заснований випускником економічного факультету Києво-Могилянської академії Андрієм Осадчим, стартап...

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий...

Лише два виробники рослинних бургерів за рік врятували мільйон тварин

Некомерційна організація World Animal Protection (WAP) зібрала дані та...

Погнали на понгамію. Danone взявся за розробку продуктів з бобів дерева понгамії

Terviva займається комерціалізацією понгамії. Понгамія є квітучим деревом, що...

Стартап створює кальмари із ферментованих білків

«Чим більше я вивчала ферментацію, тим більше розуміла її...

Вибір редактора
В продовження теми