Магія їжі майбутнього: вперше створили смузі зі шпинату, авокадо та яєчного білку, який виробляють мікроби

З’явився перший у світі смузі зі справжнім яєчним білком, але отриманим без участі тварин. Саме такий запустив у продаж каліфорнійський бренд соків Pressed.

Новий коктейль під назвою Pineapple Greens Protein містить біоідентичний яєчний білок The Every Company, виготовлений за допомогою технології точного бродіння.

Смузі Pressed не схожий на жоден інший продукт, що компанія випускала раніше. 

Протеїновий коктейль буде подаватися протягом обмеженого часу у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку.

Використовуючи точну ферментацію, The Every Company виробляє свій білок без вирощування курей, і може так адаптувати інгредієнт, щоб він став «майже невидимим». Це означає, що протеїн не надає післясмаку до кінцевого продукту — на відміну від багатьох білкових порошків на ринку.

Тобто виробникам не потрібно використовувати будь-які маскуючі агенти, доданий цукор чи штучні підсолоджувачі, щоб приховати смак білка.

Pineapple Greens Protein випускається з яблуком, ананасом, бананом, шпинатом та авокадо. Кожна пляшка містить 10 грамів білка, не має доданого цукру і відповідає 40% рекомендованої добової норми вітаміну С.

Продукт не можуть вживати люди, які мають алергію на яйця. Проте він вважається веганським.

Пляшка інноваційного смузі коштує $7,95.

Cпівзасновник та генеральний директор The Every Company Артуро Елізондо називає запуск смузі поворотним моментом для стартапу. 

«Споживачі вперше зможуть відчути магію того, якою може бути їжа в майбутньому: доброю, чистою та смачною», — сказав він

Джерела: Pressed, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перша інновація за 75 років кришка для банок, яка відкривається одним пальцем

Незначним натисканням кнопки в центрі кришки з контейнера вивільняється вакуум, що дозволяє легко відкривати банку Цей механізм робить рішення особливо...

Сироватку від йогурту перетворили в ігристий тонік з пробіотиками та кальцієм

Ще з 17-го століття сироватку вважали модним імуностимулюючим напоєм та подавали в сироваткових барах і курортах по всій Європі.На...

Тісто з цвітної капусти: харчовий гігант запускає новий бренд їжі для схуднення

Vital Pursuit – їжа для тих, хто активно зосереджений на контролі ваги.Першими продуктами бренду будуть боули з цілозерновий та...

Українці створили інноваційне морозиво при -200 градусів. Заморожують азотом

Морозиво має унікальну форму та представлене багатьма смаками – чорниця, цитрус, солона карамель, шоколад-кава, полуниця, обліпиха та інші. Частина...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

Мета розробників – допомогти споживачам максимально використовувати придбані продукти...

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник...

Українську «п’яну вишню» п’ють у 12 країнах. Скоро там з’являться і реберні

Співзасновник холдингу Андрій Худо зазначає, що розширення за межі...

Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія...

Сінгапурські вчені знайшли заміну яйцям для майонезу у відходах пивоварень

Він не містить у складі традиційних яєць чи молочних...

Вибір редактора
В продовження теми