Магія їжі майбутнього: вперше створили смузі зі шпинату, авокадо та яєчного білку, який виробляють мікроби

З’явився перший у світі смузі зі справжнім яєчним білком, але отриманим без участі тварин. Саме такий запустив у продаж каліфорнійський бренд соків Pressed.

Новий коктейль під назвою Pineapple Greens Protein містить біоідентичний яєчний білок The Every Company, виготовлений за допомогою технології точного бродіння.

Смузі Pressed не схожий на жоден інший продукт, що компанія випускала раніше. 

Протеїновий коктейль буде подаватися протягом обмеженого часу у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку.

Використовуючи точну ферментацію, The Every Company виробляє свій білок без вирощування курей, і може так адаптувати інгредієнт, щоб він став «майже невидимим». Це означає, що протеїн не надає післясмаку до кінцевого продукту — на відміну від багатьох білкових порошків на ринку.

Тобто виробникам не потрібно використовувати будь-які маскуючі агенти, доданий цукор чи штучні підсолоджувачі, щоб приховати смак білка.

Pineapple Greens Protein випускається з яблуком, ананасом, бананом, шпинатом та авокадо. Кожна пляшка містить 10 грамів білка, не має доданого цукру і відповідає 40% рекомендованої добової норми вітаміну С.

Продукт не можуть вживати люди, які мають алергію на яйця. Проте він вважається веганським.

Пляшка інноваційного смузі коштує $7,95.

Cпівзасновник та генеральний директор The Every Company Артуро Елізондо називає запуск смузі поворотним моментом для стартапу. 

«Споживачі вперше зможуть відчути магію того, якою може бути їжа в майбутньому: доброю, чистою та смачною», — сказав він

Джерела: Pressed, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчителька історії пече дизайнерський хліб з картинами на скоринці

Сам хліб майстриня не продає, але навчає пекарському мистецтву своїх учнів.Візерунки на скоринці Ханна створює з овочів та порошку...

Віце-президент Google та один з продовольчих гігантів інвестували у протеїн із ряски

Кошти підуть на будівництво першого комерційного заводу, який запустять наступного року. Групу інвесторів, яку привабила ідея виробництва інноваційного продукту, очолила...

Конструктори для шеф-кухарів: стартап доставляє до дверей прості набори для випічки складних десертів

Just Bake пропонує набори для випічки простих та якісних кондитерських виробів, які доставляє прямо до дверей. Всі інгредієнти виміряні...

З мікроводоростей створили веганський чеддер. Він тягнеться, як сир та містить багато В12

Сир не тільки має гострий смак і тягнеться, як справжній, але й багатий вітаміном В12.Одна 28-грамова порція сиру містить...

Канадці випустили дитячі коктейлі, які покращують здоров’я та надають енергію

Нові Ready-to-Drink Kids Shakes доступні у двох популярних смаках — шоколад і ваніль.  Коктейлі створені спеціально для дітей до 13...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Може вас зацікавити

Інноваційна упаковка сигналізує, чи є в їжі всередині інфекція

Нова технологія дозволить виробникам, роздрібним торговцям і споживачам у...

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса,...

Вибір редактора
В продовження теми