Магія їжі майбутнього: вперше створили смузі зі шпинату, авокадо та яєчного білку, який виробляють мікроби

З’явився перший у світі смузі зі справжнім яєчним білком, але отриманим без участі тварин. Саме такий запустив у продаж каліфорнійський бренд соків Pressed.

Новий коктейль під назвою Pineapple Greens Protein містить біоідентичний яєчний білок The Every Company, виготовлений за допомогою технології точного бродіння.

Смузі Pressed не схожий на жоден інший продукт, що компанія випускала раніше. 

Протеїновий коктейль буде подаватися протягом обмеженого часу у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку.

Використовуючи точну ферментацію, The Every Company виробляє свій білок без вирощування курей, і може так адаптувати інгредієнт, щоб він став «майже невидимим». Це означає, що протеїн не надає післясмаку до кінцевого продукту — на відміну від багатьох білкових порошків на ринку.

Тобто виробникам не потрібно використовувати будь-які маскуючі агенти, доданий цукор чи штучні підсолоджувачі, щоб приховати смак білка.

Pineapple Greens Protein випускається з яблуком, ананасом, бананом, шпинатом та авокадо. Кожна пляшка містить 10 грамів білка, не має доданого цукру і відповідає 40% рекомендованої добової норми вітаміну С.

Продукт не можуть вживати люди, які мають алергію на яйця. Проте він вважається веганським.

Пляшка інноваційного смузі коштує $7,95.

Cпівзасновник та генеральний директор The Every Company Артуро Елізондо називає запуск смузі поворотним моментом для стартапу. 

«Споживачі вперше зможуть відчути магію того, якою може бути їжа в майбутньому: доброю, чистою та смачною», — сказав він

Джерела: Pressed, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий процес ферментації, зберігаючи автентичний смак та текстуру, які були відомі...

ТОП-33 цікавих фактів про харчові продукти

Фісташки – це фрукти Саме так, фрукти, а не горіхи. Фісташка – це кістянка (лат. drúpa), така ж, наприклад, як...

На олії з мікробів смажатимуть котлети та картоплю фрі — краще для екології та здоров’я

Інновація потрапила на прилавки роздрібних точок продажу рік тому, проте це – дебют стартапу у закладах громадського харчування.Культивована олія...

Стартап створив технологію, яка передаватиме аромати страв для дегустацій на відстані

Процес починається з аналізу обраного аромату за допомогою приладу GCMS (газова хроматографія з мас-спектрометрією). Якщо це рідина, її вводять...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Уже в продажу: Рослинне м’ясо Beyond Meat в мережі супермаркетів «Сільпо»

Beyond Meat називають справжньою їжею майбутнього, адже всі продукти...

Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія...

Засновник виробництва м’ясних чипсів: чверть обороту іде на рекламу

Обсяг українського ринку снеків у 2023 році оцінюється у...

Українці витратили на незвичні перекуси із хрусткого сиру 20 млн грн

Бренд заснували у 2015 році брати Вадим і Пилип...

Вибір редактора
В продовження теми