Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Для людей, що шукають додаткової енергії, фіни створили каву з грибами

    Фінсько-американська продовольча компанія Four Sigmatic розробила мелену каву з грибами. Вона має все той же смак та аромат кави, але тримає кофеїн під контролем та робить споживання напою кориснішим.

    В основі кави — якісна органічна арабіка, вирощена в Гондурасі, гриби Чага та гриби Левова Грива.

    Два нових види кави від Four Sigmatic — Perform Ground Coffee та Immune Support Ground Coffee — мають різний ступінь обсмаження та смак.

    У Perform Ground найвищий вміст кофеїну серед всієї лінійки меленої грибної кави

    «З нотками темного шоколаду та горіхів ця кава складається з першокласних органічних темних обсмажених зерен, доповнених грибами кордицепсу, що підтримують продуктивність, екстрактом кавових зерен і L-теаніном для підживлення тіла та розуму навіть у найзавантаженіші дні. Ця кава з грибами створена для високопродуктивних людей, які шукають енергії та продуктивності», — говорять у компанії.

    Immune Support Ground Coffee — грибна кава середньої обжарки, яку можна пити у якості щоденного напою. Як і Perform, цей продукт також має основу з органічної кави преміум-класу, але містить чотири компоненти, що підтримують імунітет – гриби чага, вітамін D, цинк і гриб трутовик. 

    «Кожен пакет містить вітамін D, отриманий із справжніх грибів, який забезпечує 140% щоденної норми вітаміну D, необхідного для підтримки імунної системи», — йдеться на сайті бренду. А ще кава має приємний карамельний післясмак.

    Нагадаємо, американці рекомендують споживати гриби, щоб менше страждати від депресії.

    Джерела: Four Sigmatic, Beveragedaily

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Американці рекомендують споживати гриби, щоб менше страждати від депресії

    У дослідженні були використані дані про дієту та психічне здоров’я, зібрані від більш ніж 24 тис. дорослих американців у...

    Новий підсолоджувач не містить калорій та у 300 разів солодший за цукор

    Підсолоджувач містить антиоксиданти з понад 20 фруктів, які легко вирощувати. Наприклад, кавунів чи огірків. Elo виробляє складні інгредієнти шляхом генного...

    Великий завод перетворить відпрацьоване зерно на піцу, чіпси та замінники м’яса

    Підприємство, розташоване в Аппенцелі (Швейцарія), здатне щорічно переробляти 25 тис. т відпрацьованого зерна, яке є побічним продуктом пивоварної індустрії. На...

    Після окупації українці створили експериментальний кизиловий соус до сиру та кизилове вино

    Нове виробництво включає цех виготовлення  плодово-ягідної продукції площею 200 m²,  низькотемпературні камери зберігання площею 150 m², розраховані на 100...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Ковбаса, що знімає стрес — британці розробили інноваційну їжу за стандартами Michelin

    У асортименті Veganly Deli — делікатеси з високим вмістом...

    Вчені виявили гриби, які знищують токсини у сидрі та варенні

    Патулін (C7H6O4) — це шкідливий мікотоксин. Його продукують гриби,...

    Вибір редактора
    В продовження теми