Клієнтам Uber Eats ланчі доставлятимуть роботи

Провідна американська компанія з автономної доставки Serve Robotics оголосила про партнерство Uber Technologies для запуску роботизованої доставки для найбільшої у світі платформи — Uber Eats.

Роботизована служба доставки на вимогу буде доступна клієнтам Uber Eats на початку наступного року в Лос-Анджелесі.

Serve Robotics пропонує запатентовану автономну технологію доставки завдяки самокерованим безпілотним роботам.

Компанія розробляє та експлуатує роботи з нульовими викидами, що обслуговують людей у громадських місцях, починаючи з доставки їжі.

Роботи також успішно здійснюють безконтактні поставки у великих містах США.

Наразі Serve Robotics підтримується Uber та іншими інвесторами світового класу та має кілька встановлених комерційних партнерств. Одним з таких є запуск нового виду доставки в Лос-Анджелесі.

«Ми завжди шукаємо способи покращити обслуговування споживачів, тому співпрацюємо з командою Serve, щоб вивчити потенціал цієї технології», — коментує Сарфраз Маредія,  віце-президент і керівник Uber Eats в США та Канаді.

Новий вид безконтактної доставки Uber Eats буде безпечним, надійним та екологічно чистим, додав він.

«Uber, наш перший комерційний партнер, допоможе створити нове джерело попиту на безконтактну доставку для розвитку громадської торгівлі», — заявив Алі Кашані, співзасновник і генеральний директор Serve Robotics.

Нагадаємо, нещодавно Uber доповнив свій додаток новою функцією Pickup and Go, що дозволяє пасажирам замовляти та забирати готові страви і продукти по дорозі до місця призначення.

Джерело: Uber Eats, PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французький виробник зібрав $10 млн на лабораторну фуа-гра

Фінансування очолили Point Nine спільно з Air Street Capital. В раунді взяти участь VC Heartcore та Partech. Окрім того,...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Дієта для інвесторів. Щоб лабораторне м’ясо подешевшало, мають впасти апетити інвесторів

Як свідчить аналіз, проведений консалтинговою компанією із Нідерландів CE Delft, лабораторне м’ясо має суттєво подешевшати, щоб стати конкурентоспроможним.Найбільшою статтею...

Вирощений у лабораторії блакитний тунець потрапить в тисячі ресторанів Японії, Кореї та Гонконгу

Стартап займається вирощуванням клітинних морепродуктів для суші – блакитного тунця та інших.Разом компанії співпрацюватимуть над розробкою та маркетингом продуктів,...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Молекулярний веганський мед почнуть продавати в Європі з наступного року

Інноваційний продукт американського виробництва просуватиме на новому ринку виробник...

Вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу

Ініціатором приготування та популяризації страви на Вінничині став Михайло...

Чао-какао: із відходів плодів какао створили сік та борошно з пікантним смаком

Протягом останніх двох років компанія Cabosse Naturals працювала над...

На Закарпатті варять сири та загортають у кропиву – як у давні часи

Засновниця сироварні Наталія Ковач свій перший сир – камамбер...

Вибір редактора
В продовження теми