Американці створили перші грибні жуйки, які покращують імунітет і концентрують увагу

Американська компанія VidaCap випустила функціональні жуйки Myco Immune Gummies, спрямовані на підвищення імунітету та покращення концентрації уваги.

Жуйки виготовлені з розробленої компанією суміші Mycomatrix, що включає екстракти грибів рейші, кордицепсу, хвоста індички, левової гриви та майтаке.

Mycomatrix містить 200 мг кожного виду грибів, що загалом становить 1000 мг грибів на порцію з 2 жуйок.

«Вважається, що ці види грибів сприяють зміцненню імунної системи організму та потенційно можуть допомогти підвищити розумову зосередженість», — пояснює Джонатан Кейн, речник VidaCap.

Новий продукт є першим у своєму роді в індустрії харчових добавок, заявляють виробники

Усі гриби, які використовує компанія, надходять із закритих теплиць, здебільшого Китаю. Їх висушують, просіюють і подрібнюють у порошок.

Різновид кордицепсу, що застосовує VidaCap походить із грибного міцелію. Решта інгредієнтів виготовляється з плодових тіл.

На ринку вже існують органічні жуйки з грибами, проте VidaCap використовують пектин замість желатину, що робить їх придатними для веганів.

Згідно оцінок незалежних лабораторій, жуйки Myco Immune Gummies, як і решта асортименту компанії, не містять важких металів та інших шкідливих компонентів.

Встановленого дозування грибних жуйок немає, проте виробники рекомендують вживати 1-2 шт щодня.

Придбати їх можна на сайті компанії за ціною $28 за баночку із 60 штук.

Нагадаємо, дослідники Медичного коледжу штату Пенсильванія встановили, що люди, які їдять гриби, мають менші шанси захворіти на депресію.

Джерело: Nutrition Insight, VidaCap

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Львів’яни варять кабачкові цукати, які схожі на банан та диню

“За нашою традицією, це повністю натуральний продукт. Навіть у якості барвника використовуємо смородину та червоний буряк”, – говорять у...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Харчові звички майбутнього: як технології змінять наш раціон у 2030 році

Яка їжа майбутнього: якою вона буде? Однією з найбільш значущих змін, які ми можемо очікувати, є поява штучного м'яса та...

Веганський стартап легендарного рок-музиканта купує ринковий гігант

Бренд займається виробництвом замінника молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування кави тощо.  Безмолочну лінію...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Стартап створив чіпси із броколі за технологією NASA

«Ультраоброблені закуски готуються з інгредієнтів, які зазвичай не зустрічаються...

ТОП-6 фруктів для ефективного зволоження організму

Технології не стоять на місці не тільки в технічному...

Індонезійська компанія розробила стейк з шиїтаке та водоростей за $5

Стейки без м’яса готуються шляхом поєднання соєвого білка, грибів...

У колишньому військовому бункері українці варять сири з синім чаєм та лавандою

Засновник підприємства Олексій Синельников перетворив на сироварню колишній військовий...

Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру...

Вибір редактора
В продовження теми