Японці випустили чай та каву, що борються з вісцеральним жиром

Японська компанія “Као” випустила нову лінійку функціональних напоїв, спрямованих на зменшення вісцерального жиру та зниження артеріального тиску.

Функціональні оздоровчі напої Healthya представлені готовим до вживання чаєм та порошкоподібними чаєм зі смаком чорних соєвих бобів та кавою.

Ці продукти орієнтовані на людей з гіпертонією та високим індексом маси тіла (ІМТ).

Напої мають у своєму складі хлорогенову кислоту — фітохімічну речовину, яка природно міститься у кавових зернах.

Згідно досліджень щодо функціональних властивостей кавових зерен, які тривали 20 років, виробники встановили, що антигіпертензивна дія залежить від вмісту в каві гідроксигідрохінону (HHQ).

Зазвичай HHQ протидіє властивості кави знижувати артеріальний тиск, проте його вміст зменшується під час обсмажування кавових зерен.

Було встановлено, що споживання кави, збагаченої хлорогеновою кислотою зі зниженим рівнем HHQ не лише бореться з підвищеним тиском, а й посилює окислення жирів після їжі. Це у свою чергу запобігає утворенню жирових відкладень.

Компанія також розробила інструмент для моніторингу вісцерального жиру, який доступний у їхньому мобільному додатку LINE

Як пояснюють розробники, використовуючи дві фотографії, зроблені за допомогою смартфона, додаток може оцінити та зафіксувати рівень вісцерального жиру.

Нагадаємо, виробник енергетичних напоїв Woke Up! створив енергетичний шот на травах, що сприяє зниженню ваги.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французи створили унікальну технологію перетворення гороху на м’ясні волокна

Для цього стартап винайшов інноваційну технологію текстуризації, яку називає умізацією.Щоб активізувати свої зусилля, Umiami залучила 2,3 млн євро посівного...

Сироватку від йогурту перетворили в ігристий тонік з пробіотиками та кальцієм

Ще з 17-го століття сироватку вважали модним імуностимулюючим напоєм та подавали в сироваткових барах і курортах по всій Європі.На...

Щоденне вживання квасолі знижує вагу та поліпшує імунітет: дослідження

Дорослі, що постійно споживають ці бобові, мають меншу необхідність у доданому цукрі, а також отримують більше дефіцитних поживних речовин...

Unilever очікує, що продажі альтернативного білка зростуть на $1 млрд

Продовольчий гігант планує наростити продажі альтернативний білок до 1,2 млрд євро протягом наступних п'яти-семи років. М’ясо продаватиметься під власним...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

У лабораторії вперше виростили цільні шматки м’яса з прошарками жиру

Вони використовують метод, завдяки якому в продукті міститься більше...

Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те,...

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році...

Безалкогольне червоне вино з відтінком дуба стало напоєм року

«Це найкраще червоне безалкогольне вино, яке куштували судді. Вино...

На створення нових робочих місць можна отримати 800 тис. грн від Швейцарії

Фінансування передбачає до 800 тис. грн для релокованих та...

Вибір редактора
В продовження теми