Швейцарський шоколадний гігант створить веганські плитки з вівсяного молока

Lindt & Sprungli випустить веганський молочний шоколад на основі вівсяного молока, який дебютує у Великобританії в січні 2022 року.

Запуск планується одночасно з початком місячного заходу, який пропонує учасникам стати веганами на 31 день — Veganuary.

Обидва варіанти нової шоколадної плитки, Lindt Classic Recipe Vegan Smooth і Lindt Classic Recipe Vegan Hazelnut, будуть виготовлені з вівсяного молока та мигдальної пасти.

Таке поєднання дозволить відтворити вершковість, яка притаманна класичному молочному шоколаду.

Продаватимуться веганські альтернативи в мережі Sainsbury по всій країні, а також онлайн через власний сайт Lindt та платформу Amazon, починаючи з січня 2022 року.

Очікується, що ціна складатиме близько $4 за 100 грамів веганського молочного шоколаду без наповнювача або з лісовими горіхами.

Компанія вже дебютувала зі своїм альтернативним шоколадом у Німеччині з лінійкою на основі вівсяного молока «Hello» у трьох смаках: лісовий горіх, солона карамель та печиво.

До слова, категорія рослинного шоколаду невпинно зростає. Останнім часом все більше виробників запускають веганські версії своїх популярних смаколиків.

Так, на британському ринку вже з’явилась веганська шоколадна плитка на основі мигдальної пасти від Mondelez та KitKat Vegan від Nestlé з рисовим молоком.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Собівартість культивованого м’яса упала до $4, наступна відмітка – $2

Ще в лютому компанія оголосила, що виробничі витрати на її розробку – курячу грудку «із пробірки» – склали €6,70...

Зірки Голлівуду інвестують у рослинне преміум-м’ясо

Нове фінансування, сума якого не розголошується, спрямують на розширення присутності бренду у сферах громадського харчування та роздрібної торгівлі, а...

Стравою 2023 року стануть хліб та макарони зі знежирених домашніх цвіркунів

Держави-члени Європейського Союзу дали “зелене світло” проекту імплементаційних постанов від Євркомісії, спрямованих на дозвіл комерціалізації заморожених і ліофілізованих сумішей...

Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Гігант зернового ринку створив екстра-веганський шоколад, аналогів якого немає на ринку

Для створення нової лінійки, «інженери щоколаду» визначили основні «енергетичні»...

Камон, хамон. Індичий мініхамон приваблює «зелених» туристів в українські села

Крафтовий продукт має унікальну рецептуру. Зокрема, його обвалюють у...

Два харчових гіганти створили алкоголь зі смаком легендарного сиру

Напій має особливий профіль, який нагадує легендарну закуску, зі...

Студенти отримали майже $1 млн на створення морепродуктів за допомогою ШІ

В межах проєкту Waterloo Alt Protein Project вони працюють...

Шеф-кухар Юрій Ковриженко про кулінарну дипломатію: котлету Скоропадського та хот-дог для короля Георга

Розкажіть, будь ласка, що таке кулінарна дипломатія?Це частина культурної...

Вибір редактора
В продовження теми