Швейцарський шоколадний гігант створить веганські плитки з вівсяного молока

Lindt & Sprungli випустить веганський молочний шоколад на основі вівсяного молока, який дебютує у Великобританії в січні 2022 року.

Запуск планується одночасно з початком місячного заходу, який пропонує учасникам стати веганами на 31 день — Veganuary.

Обидва варіанти нової шоколадної плитки, Lindt Classic Recipe Vegan Smooth і Lindt Classic Recipe Vegan Hazelnut, будуть виготовлені з вівсяного молока та мигдальної пасти.

Таке поєднання дозволить відтворити вершковість, яка притаманна класичному молочному шоколаду.

Продаватимуться веганські альтернативи в мережі Sainsbury по всій країні, а також онлайн через власний сайт Lindt та платформу Amazon, починаючи з січня 2022 року.

Очікується, що ціна складатиме близько $4 за 100 грамів веганського молочного шоколаду без наповнювача або з лісовими горіхами.

Компанія вже дебютувала зі своїм альтернативним шоколадом у Німеччині з лінійкою на основі вівсяного молока «Hello» у трьох смаках: лісовий горіх, солона карамель та печиво.

До слова, категорія рослинного шоколаду невпинно зростає. Останнім часом все більше виробників запускають веганські версії своїх популярних смаколиків.

Так, на британському ринку вже з’явилась веганська шоколадна плитка на основі мигдальної пасти від Mondelez та KitKat Vegan від Nestlé з рисовим молоком.

Джерело: Green Queen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Burger King поклала у сендвічі рослинні котлети від гіганта веганського ринку

Цей крок відбувся після нещодавнього запуску двох додаткових пунктів меню Impossible Burger: Impossible King і Southwest Bacon Impossible Whopper.Burger...

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та сушених, подрібнених в порошок жуків буйволів.Це крихітна їстівна комаха з...

Переселенець виготовляє кіпріотський сир на обладнанні за півмільйона гривень

Один із грантів вони вклали у придбання нового обладнання для сирного виробництва, за інший купили техніку для вирощування овочів.“Придбали...

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без запаху. Для цього зібрану вручну сировину піддали ферментації та перетворили...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Найбільша в Україні мережа віртуальних ресторанів готова вийти на закордонні ринки

За розрахунками Дениса Кривенка, власника Foodz Ukraine, відкриття однієї...

Компанія, яка вирощуватиме м’ясо качок у космосі, отримала $13 млн гранту

Отримувачами грантів стали стартапи Umami United і IntegriCulture Umami United...

Вибір редактора
В продовження теми