Швейцарський шоколадний гігант створить веганські плитки з вівсяного молока

Lindt & Sprungli випустить веганський молочний шоколад на основі вівсяного молока, який дебютує у Великобританії в січні 2022 року.

Запуск планується одночасно з початком місячного заходу, який пропонує учасникам стати веганами на 31 день — Veganuary.

Обидва варіанти нової шоколадної плитки, Lindt Classic Recipe Vegan Smooth і Lindt Classic Recipe Vegan Hazelnut, будуть виготовлені з вівсяного молока та мигдальної пасти.

Таке поєднання дозволить відтворити вершковість, яка притаманна класичному молочному шоколаду.

Продаватимуться веганські альтернативи в мережі Sainsbury по всій країні, а також онлайн через власний сайт Lindt та платформу Amazon, починаючи з січня 2022 року.

Очікується, що ціна складатиме близько $4 за 100 грамів веганського молочного шоколаду без наповнювача або з лісовими горіхами.

Компанія вже дебютувала зі своїм альтернативним шоколадом у Німеччині з лінійкою на основі вівсяного молока «Hello» у трьох смаках: лісовий горіх, солона карамель та печиво.

До слова, категорія рослинного шоколаду невпинно зростає. Останнім часом все більше виробників запускають веганські версії своїх популярних смаколиків.

Так, на британському ринку вже з’явилась веганська шоколадна плитка на основі мигдальної пасти від Mondelez та KitKat Vegan від Nestlé з рисовим молоком.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти — борошно, сіль, вода і жива закваска.«Цей хліб створювався два роки, протягом яких...

Більше комбучі та квашеної капусти: продажі їжі для зміцнення імунітету зросли на 50%

Щоб зробити такий висновок, дослідники проєкту Packaged Facts проаналізували сегмент продуктів, що містять пребіотики, пробіотики, багато клітковини та «суперпродукти»...

Український бренд досипав у йогурти попкорну та готується до експорту в ЄС

“Ми взяли наш Білий йогурт і додали хрусткий попкорн. Так зʼявився Білий йогурт з попкорном”, – діляться у компанії.Білий...

Перша інновація за 75 років кришка для банок, яка відкривається одним пальцем

Незначним натисканням кнопки в центрі кришки з контейнера вивільняється вакуум, що дозволяє легко відкривати банку Цей механізм робить рішення особливо...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Стартап створив «пігулку» для імунітету із секретного інгредієнта королівського торта

Жувальні цукерки підтримують імунне здоров’я та містять утричі більше...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті...

Із цілої тростини зробили підсолоджувач. Він містить магній та смакує як карамель

Підсолоджувач не піддається рафінації та центрифугуванню, тому зберігає всі...

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США...

За десять років існування ринку лабораторного м’яса на ньому з’явилося 150 гравців

За цей час Mosa Meat розпочала будівництво гігантського заводу...

Вибір редактора
В продовження теми