Стартап, що вирощує молоко в лабораторії, зібрав десятки мільйонів інвестицій з усього світу

Сінгапурський стартап TurtleTree, що вирощує молоко в лабораторних умовах, зібрав $30 млн фінансування.

Раунд знаменує собою одне з найбільших капіталовкладень у секторі клітинного сільського господарства Азії на сьогоднішній день.

Топовий інвестор стартапу — Verso Capital, люксембурзька компанія, яка свого часу підтримала першопрохідців альтернативного ринку Impossible Foods і Eat Just.

Інвестиції спрямують на розширення масштабів TurtleTree, дослідження, розробки та запуск перших продуктів на споживчий ринок.

В рамках кампанії вдалося залучити кошти від «інвесторів з усього світу»

З урахуванням останнього фінансування загальний капітал TurtleTree склав $40 млн.

TurtleTree наразі є єдиним в Азії стартапом, що займається вирощуванням молочних продуктів і грудного молока, і одним з небагатьох глобальних гравців, що змінюють продукти харчування для немовлят.

У червні TurtleTree повідомила, що її першим продуктом буде культивований людський лактоферин — компонент для підвищення імунітету, який використовують в дитячих молочних сумішах і традиційно отримують з коров’ячого молока.

«Ми неймовірно зворушені ступенем довіри, яку всі наші інвестори покладають на  TurtleTree, і наше унікальне бачення їжі», — поділився генеральний директор Фенгру Лін.

За його словами, залучені кошти дозволять розширити виробничі процеси та «зробити величезний крок до започаткування нової ери сталого харчування».

Нагадаємо, раніше американці виготовили альтернативне грудне молоко методом бродіння.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

П’ятірка м’ясо-молочних компаній псує атмосферу більше, ніж нафтові гіганти. Дослідження

П’ятірка найбільших у світі компаній тваринницької галузі, включаючи JBS, Tyson, Cargill, Dairy Farmers of America і Fonterra, створюють більші...

Три тисячі видів алкоголю та кава Stаrbucks. Дніпровський супермаркет зняв питання, що випити

Вартість фірмових напоїв, представлених на сайті компанії, коливається від 72.50 за до 218 грн. Загалом DMart має у асортименті 200...

Грант на виробництво харчових продуктів: як отримати?

Як отримати грант для виробників харчових продуктів в розмірі $20 000? Данська рада з питань біженців (DRC) здійснює програму в...

Ні риба, ні м’ясо: рослинні бургери з’являться в McDonald’s

Рішення McDonald's цілком логічне, адже конкуренти активно включають штучне м'ясо в своє меню.Штучне м'ясо стрімко захоплює індустрію фастфуда. Як...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Клімат-контроль: кожна коробка крекерів видаляє парникові гази з повітря

Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками У компанії...

Стартап створив адаптогенні соки для досягнення внутрішнього дзену

«Немає кращого способу розслабитися та залишатися врівноваженим у святковий...

Кур’єр на батарейці. Доставка роботами та дронами зростатиме на 30% щороку

Обсяг глобального ринку роботів (включаючи дрони та автономні наземні...

Китай включив у наступну п’ятирічку лабораторне м’ясо через неймовірний апетит співвітчизників

Будучи орієнтиром для майбутніх розробок, інновацій та розвитку національної...

Вибір редактора
В продовження теми