Стартап, що вирощує молоко в лабораторії, зібрав десятки мільйонів інвестицій з усього світу

Сінгапурський стартап TurtleTree, що вирощує молоко в лабораторних умовах, зібрав $30 млн фінансування.

Раунд знаменує собою одне з найбільших капіталовкладень у секторі клітинного сільського господарства Азії на сьогоднішній день.

Топовий інвестор стартапу — Verso Capital, люксембурзька компанія, яка свого часу підтримала першопрохідців альтернативного ринку Impossible Foods і Eat Just.

Інвестиції спрямують на розширення масштабів TurtleTree, дослідження, розробки та запуск перших продуктів на споживчий ринок.

В рамках кампанії вдалося залучити кошти від «інвесторів з усього світу»

З урахуванням останнього фінансування загальний капітал TurtleTree склав $40 млн.

TurtleTree наразі є єдиним в Азії стартапом, що займається вирощуванням молочних продуктів і грудного молока, і одним з небагатьох глобальних гравців, що змінюють продукти харчування для немовлят.

У червні TurtleTree повідомила, що її першим продуктом буде культивований людський лактоферин — компонент для підвищення імунітету, який використовують в дитячих молочних сумішах і традиційно отримують з коров’ячого молока.

«Ми неймовірно зворушені ступенем довіри, яку всі наші інвестори покладають на  TurtleTree, і наше унікальне бачення їжі», — поділився генеральний директор Фенгру Лін.

За його словами, залучені кошти дозволять розширити виробничі процеси та «зробити величезний крок до започаткування нової ери сталого харчування».

Нагадаємо, раніше американці виготовили альтернативне грудне молоко методом бродіння.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Ринковий гігант створив першу холодну каву швидкого приготування. Це займає всього 60 хвилин

Новинка буде представлена ​​на виставці у Чикаго, яка проходитиме на початку жовтня у McCormick Place.Свіжоприготована холоднозаварена кава Ronnoco з’явиться...

Світовий бренд створив інноваційні суміші для насичення організму водою

Продукт доступний  у трьох смаках: лимон-лайм, зелений виноград і білий персик.Сай Чалуваді, віцепрезидент відділу досліджень і розробок Liquid IV,...

Гігант харчопрому створив алкогольний коктейль зі смаком маринованих огірків

Це перший раз, коли Claussen виходить на ринок напоїв за свою 150-річну історію.У компанії говорять, що все почалося у...

ТОП-10 екологічних варіантів харчування — рейтинг органічних продуктів

Сучасні тенденції у харчуванні все більше визначаються прагненням до екологічності та здорового способу життя. Використання органічних продуктів не лише...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні...

Сири від “морозостійких корів” можуть представити Україну на World Cheese Awards

Така система утримання широко застосовується в американському штаті Айдахо,...

Вибір редактора
В продовження теми